Naruto shippu!! Konoha Gakuen den!!
Anime Manga0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Yabancı Diziler
- Anime Manga
- Naruto shippu!! Konoha Gakuen den!!
-
26-09-2019, 10:41:02Shippu!! Konoha Gakuen Den!! Arkadaşlar bu bir doujinshi değil hatta shippuudenin anime bolumlerinde bir sezonun kapanış videosunda bunu gosteriyorardı. Ve resmi olarak narutonun eklentisi. Burada naruto souban olmak istiyor.Hatta bir ceşit videoda seslendiriciler birlikte bu yan mangayı tanıtmış. Videonun başında yağmurlu bir gecede sasuke ile naruto konuşuyor. sasuke-Akademiden mezun olduğuna şaşırdım naruto. Naruto-Buna ben de şaşırdım vb. Ondan sonra akademiyi gostererek başlıyorlar, sakura ino ve hinata sunuculuğunu yapıyor. Sansurlenmemiş tanıtımında, normal tanıtımdaki gibi, naruto sorun cıkarıyor, rock lee yi dovuyor, tomboy ten-ten i dovuyor, ve son olarak ta nejiyi herkesi şaşırtarak yeniyor. Bitmemiş bir işi olarak sasukeyle kavga başlatıyor. Tam birbirlerine saldıracakken,* naruto sasukeye zıplıyor, sasuke narutoya doğru koşuyor* sasukenin ayağı kola kutusu gibi bir şeye takılıp duşuyor , narutonun da pantolonunun ipi cozuluyor sasukenin dudaklarına * altında yalnızcacizgili bir boxer ile *yapışıyor :3 O gunden beri cok kotu duşmanlar. Sakura da hinata gibi narutodan hoşlanıyo gibi duruyor. Burada orochimaru ve kabuto travesti ve isimleri orochimaruko ve kabuko. Bir gun sakura hinata ve inoyu narutodan intikam almak isteyen gang lideri kacırıyor. Naruto kızlara birşey olmasın diye onların yumruklarına karşılık veremiyor kurtarmaya geldiğinde. Sonrasında sasuke ve narutonun tum eski kavga rakipleri ceteyi bozguna uğratıyor. Sasuke de narutoya elini uzatıp onu ayağa kaldırıyor. Buyuk kavgalarının sonunda (sasuke 3 yıl sonra geliyor ve narutoyl kavga ediyorlar)İkisi de yere yığılıyor ve aralarında şu konuşma geciyor. sasuke yuzunde acılı bir ifade*aynı zamanda yara bere icinde ikisi de*)Naruto.. Sen benim tek... Narutoelini sasukeye uzatıyor) Uzgunum sasuke..Senin icin beklemeye devam ettim.. Aradım ancak bulamadım.bu manganın sonunda ne olduğu hakkında bir fikrim yok. Sanırım gercekten uzucu bir şekilde bitiyormuş naruto nun sonu. İşte Broken youth : http://www.youtube.com/watch?v=jAp36v2Qr2Y Bu da broken youth un cosplayı http://www.youtube.com/watch?v=Bin-v...eature=related __________________