arkadaslar şimdi ben 2 sene once mezun oldum. 1 sene hazırlandım ve bi lisans programına yerlestim. 1 donem hazırlık okuduktan sonra bazı sebepler yuzunden ayrıldım. kaydımı sildirdim ve lise diplomamı vs. geri aldım. sonra diplomamı nasıl olduysa kaybettim. mezun oldugum liseye gittim diploma yerine gececek bi belge cıkartmaları icin beni uni.ye gonderdiler ordanda tekrar lıseye. 2 arada kaldım..
şimdi benim bu diploma yerine gececek belgeyi (mezuniyet belgesi ya da oğrenci durum belgesi ) nereden cıkarttırmam gerekiyo?
ve 2. sorumda su olacak
biliyosunuz ki o diploma yerine gececek belge de 1 defaya mahsus cıkarılıyor. ve ben bu sene acıkogretıme yerlestım askerlik icin. oraya kayıt yaptırcam mezunıyet belgesi fotokopisinin sureti ile
seneyede inş. tekrar fakulte dusunuyorum. universiteler de yeni tarihli mezuniyet belgesi istyolar.. bu diploma yerine gececek belge 1 defa cıkartılabildiğine gore 1 yıl onceki zaman yazacak ustunde. ben o belgeyle uni. ye kayıt olurken sorun yasarmıyım yeni tarihli olmadıgı icin?
biraz uzun bi soru oldu ama k. bakmayın tecrubeli arkadaslar lutfen biraz bilgi verebilieseler iyi olur. şimdiden teşekkurler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Üniversiteler
- Lise diploması yerine gececek belge
-
06-09-2019, 15:05:46Kayıtlı Üye