Nick mi arıyosun?Bence bakmaLısın...
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●52 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Nick mi arıyosun?Bence bakmaLısın...
-
26-09-2019, 10:40:24[RIGHT] Sahip Olacaklarımla Değil, Sahip Olduklarımla İlgileniyorum. Bu Yuzden Hic Kimseyi Aramıyorum ! bİr anLIk mutLuLuğum sİzİ cok mu uzdu? Hayat ya$ıcaam şeyleri sana kıyak geciorm yaz,ciz,oyna.. Cok deqίştίм beИ artık мeLek deqίLiм.. chuLsuz peri =) Polliannayı qoren? Anlat onlara peri masalının kotu bittiğini biLiodum bu şehiя baиa daяdı, biLiodum bu şehiяde bi yığıи iиsaи $ekLiиde hayvaи vaяdı..! sen olmasanda her turlu doner dunyam beyniniZz qbi sizde kucuksunZz Kéndíní íspät étmék ícín şékíLLéré kopék oLmuorúm ,bén kím oLdúgúmú zätén bíLíorúm.. sizdeki hava benim bisikLetimin tekerindede war xD Ummadıklarım adam olurken... Adam dediklerim insan bile olamamış.! İsтєdiκLєяiм Чαиıмdα İsтємєdiκLєяiм ЧoLuиdα.! bugun yaptı yapacağını hayat...girdi şeytan yine icime ben yine siyahlarda elveda demekte zorlanan sacma bir insan!! Saol hayat hep aynı şeyi hatırlatıosun bana... ve affediLmeyi cok sefen yaramas bir cocuum... кєηdiηdєη ємiη dєqiLSєη Sєωмє. .вєηSiz мuтLuγSaη hєp oγLє кaL. .! ŞupheciLiiimin seßeßi inSanLaR..ya da inSan oLup inSanLıq dıŞı RoL yapanLaR ! koLay değiL roL yapsamda bazen beni hicbişey guLdurmuyor..sorun değiL cunku artık zaten beni hicbi dert oLdurmuyor Sacma sapan dunyanızda devam edin coğalmaya qittim dié yuzunuz quLmésin warLıım yétér huzursuzLua вiттi мiiİ SoLićєqLєяİη .. Sєη ωє qєяєqSiz тuм ćuмLєLєяİη uς кuяuşLuк нєωєSiiмdii яєziiL γuzuηu qoямєк.! İчi niчεtlεяiмi мε$gule ωεяdiм... вuquη кaLвiηє кaς qiвi qiяdi єη Sση кσηuк ??? Gecmi$imi cope Attmı..Karı$tırın ozenTiLEr xD BedeLini YureğimLe Odediğim En Masum Gunahımdın... Tek deRdm mutLu sonLaRı masaLLaRın... aLısmak Ve kaYßetmeK...!! ''YaLnısım Yağmurda ßu sokakda éLımdé Pémßé ßır sarap Sarkı SoyLésém KaranLıkda ağLarkén? '' =] $uursuz ßéyinLérinizdéki,qérc 3;ği unutmu$ hayaLLérinizé ßi tukurukté ßén atıyorum ! (; né kadaR koLay aRTık Séni SéwiyoRum démék PéKi ya qéRcéKTén séwmék..!?! YALNIZ OLMA KORKUSU (Y.O.K.) mutLuLuk bir osLem cekmeyi biLirsenn beN bir başbeLasıyım kurTuL kurtuLabiLirsen =) takıL bana hayaTın rénkLenSin faSLa takıLma goKkuŞaĞına donérsİn ciDDiysén heRşeye vaRIm daLgaySan acayiP sorF yaPar aqLatırım baqdIĞım kadaRSın aRkamI donduĞumdé yaLaNSın (= _ Ya GeLdiğiN Gißi oL Ya Da GeLdiğiN Gißi KayßoL _ _ nokta kadar cıkar icin virguL gißi ßukuLenLer gun oLur cizgi gißi eziLirLer... ..