Buda Benim Nik Arşivim Forumdan Sectiklerim
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●47 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Buda Benim Nik Arşivim Forumdan Sectiklerim
-
26-09-2019, 10:40:19Değer Vermek Sadece Matematikte İşe Yarar..!! Hayat Benden Aldıklarını Neresine Sokucaq Acaba ? Knk artık bıraktım ickiyi neden dye sorma artık şerefine icilecek kimse kalmadı. BeN seVdaMı KefenLedim OLSen de BiR oLmeSen de.. geRide kaLaNLarı coP die aTmışım; kopeq oLaN buyuRsuN kaRışTırsıN kendınızi pahalıya satmaya calısmayın hepınızın ındırımlı gununu bılıyorum Biz Gecmişiz Tenden Candan Bayrak Olduk Akan Kandan Dileğimiz Yaradandan.Bir Oluruz Bin doğarız..Vatan Sağolsun. ßen Ciğer Olmaktan ßıktım..Siz Kedi Olmaktan ßıkmadınız mı ßıktım Herşeyden SEnin Yuzunden Kahretsin... SoyLedikLerimDen coK SakLadıkLarımda GizLiyiM... Bir hayalim var, kendimden bile sakladığım.. iki kapılı bir "honda" gidiyorum gunduz gece. "X'e değer verip Y'yi bulacağına bana değer ver AŞK'ı bul" KaLBiMin MezarLıkTan Tek FarKı; qomDukLeRimin KeFeNSiz oLMaSı sén qéLmédin..!Sénimi ßéndén aLdın..!Sévqini aLmaya sénin ßiLé qucun yétméyécék.....!! Yıllara Meydan Okurken Sensiz Gunlere Esir Duştum senin gibi seviyorum deyipte sevmeyenlerden değiliz ki ******** olalım вιz gozuмuzu вιя α¢dιк!... Sevgiye Sınır.DostLuğa Fiat ßicmediq. Sevdayı Cepte DeğiL A$kı Yurekte arıyorum..!! duşlerm başka..gercekler baskaaa..ama Umrumdada deiiiLL! oLumden neden Korkacaqım ki ? ßen VArken O yOktur o qeLincede ßen oLmayacaqım.. ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Soz VErdim! Kaliteli Bir İckiye, Yuksek Yaşam Standatlarına we Hayat sigortasına İhtiyacım war ben seninLe toprağa giderim diyenLeri Cok gordum ..ßen oyLe diyenleri toprağa hep yalnız Gomdum SeNi BaŞkAsInıN kOLLaRınDa dAnS EttIrEcEk MuZıK bEnİm CeNaZe MArSıM olSuN ηє кιмѕєує αιт,ηє∂є кιмѕєує ѕαнιвιм!вєη вυ ∂uηуαуα тєк gєℓ∂ιм...тєк ∂є gι∂єяιм... υмυdυм ιѕуαиdα ιѕуαиıм кαяαиLıктα.. İtle kopekle uğraşacak waktim olsaydı,veteriner olup seni tedavi ederdm. En Guzel Gozler Esrarlı Gozler, Esrarlı Gozler Yanlız Sevdiğini Ozler Ayaklarınızın uzerind duruyorsunuz Tamam iyi de Bastıqınız Yer Neresi ??? Ben zaten cevrimdışı yaşıyorum.Hayat beni engellese ne yazar,engellemese ne yazar KaLbmm SsoZz VveRdii quRuRLuu oLuCcaK HaKetmeyenin q*Tunu KaLdıRmıcaKk.. sussKyy Kırdıqın KaLp uyanMasınn .. ĞoŹŶãşĹãŔıМã KãŃ ßuĹãşıŶoŔ ÁrŤıq ŹãМãŃı qéĹĎĨ qiŤМéŃiŃ ŚoŃsÚzĹÚqã !! Sincap bile fındıkla oynamıyo artık yarmış ikiye acmış yanına bir buyuk rakı s.kiyim boyle hayatı diyip iciyoo ßizde DoStLuk nedir ßiLirmiSin _? NeFeSin tUkeniRSe aL ßu can Senin.. yOLun SOnu uCurumSa dUr ! iLk adıM ßeniM !! SEN GİDERKEN BEN DONUYODUM DİYENLERLE BERABER GİDELİM BAKALIM HANGIMIZ ONCE DOnUcEK Kopucaksa kopsun ip beni sevmeyen varsa s*ktir olup gitsin ARHAVİ Merkez Giremez Herkez. ßiz ßizeyiz ! ßiz ßize Yeteriz ! Hayalle yaşarken gercek dunyada Zamanı icmişiz HABERiMiZ YoK Gun olur devran doner..Horoz Domalır tavuk Gomer. Ben ceketimi kaybetmişim,sen duğme arıyosun.. ߀n Guzele Guzel Demem Kafam Guzel Olmadıkca.. aşk kırıntısıyla doymaktansa evdeki bira şişelerini verde 2 ekmek al gel kahvaltı edek.. ağlarsa anam ağlar gerisi ninja kaplumbağlar. Hayat Aslında Basittir Zor Gelirse Bas İttir Baktın Olmuyo Has...tir.. =) kayalardan kayarım yoktur benim ayarım. gerekirse kayalarada kayarım papa oldu Hristiyan OLdunuz..Hrant Oldu Ermeni Oldunuz..Dua edelimde BULENT ERSOY OLMESİN Herkes bir hayal kurar Efsaneler son noktayı koyaar Siz kutu kutu pense oynarken , biz kutu kutu EFES iciyorduk… . . İ s t i f a M ı .. v e R i y o R m .. H a y A t . . . Hayat Uzun Bir Yoldan İbaret.Yolda Benim Yolcuda.... ßeLki Kurduğumuz HayaLLer ßiter Diye, DuşLerde ßir Sen ßiriktirdim Yureğime! Allahum boyle yazdi anlumun yazisini cekmeyen anlayamazda sevdaluk acisini… KuzuLar Icin Aglayan Kurtlarda vardır Hayatta ...!!! DertLerLe YaŞamak HayLi Yorucu KaderLe Oturup Zarmı SaLLasam.. Canım ßiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ? Alayına 14 sana 24 ayarım Tum Kaşarlar Eriyecekse Kuresel Isınmaya Evet(H) gokyuzunde bir yıldız olsam direkt sana kayardım. olumsuz olan ben değilim duşlerimdi onlarda sana emanet...!!! Bak İbret Al Yere Duşen Yaprağa,oda eskiden yukardan bakardı toprağa... kalbine uzanan bu yolda bensizsin artık sen…vazgectim her şeyden. Karanlığın pezevenk olup yalnızlığı bana satmasına,yalnızlığın oros… olup benle yatmasına, duşlerin pic olmasına alıştım artık.. MÂzérét Gôt qißidir Hérkézdé ßuLuñu®!!! Modası gecmeyen tek şey efendiliktir…_ALieN Halimiz itlerden beter keyfimiz beylerde уσк. Gecmişe gecti deme, gecerken sanada gecirmiştir... Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana 3 gunLuk dunya ne sana kaLır ne ßana ..!!! ßu Fani Dunyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz ! onlar SOsyeteNİN CoCukLArı Biz WAroŞLaRın PİSkoPaTlaRı onlaR TakaR BEliNe KaLitE keMeR bİİz taKArıZ BeLimiZE 30'Luk DOnER...!!! deLikanLı TerketmeZ Terkenidé AFFETMEZ !! Sen Bizi ALeme DeğiL, KaranLık Coktumu GeceLeRe Sor.. UğRaşamam DunumLe DunumdekilerLe ßen YarıNa ßakaRım YanımdakiLerLe ..! Uc HaRfi Yan Yana GetiRip Aşk YazanıN,okuLu Acıp ßizLeri Sıkıntıya SokanıN Taaaa Alayına GideR DemediK mi CefaLarı Cekmedik mi Ah ße KanKa ßizdé SevmediK mi .. Şimdi Cek Git yoLuna..Yalan Aşklara..YoK aRtık ''eyvallahım'' yuRekteN Vuranlara !! Biz İctiklerimizin Değil, İcerken Duşunduklerimizin Sarhoşuyuz... Ya olumune Severiz,yada tek kalemde Sileriz!Tarihi Biz Yazdık..Tarihtende Biz Sileriz...? BizLer,Sosyete DeniLen Zengin CocukLarının SusLu ArabaLarını yoLLarda AğLatan O D3Li CocukLarız..!! Sєη вєηιм ∂uηуαм∂α ριуσηѕυη.Kαувє∂єяѕєм 2 ρυαη gι∂єя.Aмα вєη ѕєηιη ∂uηуαη∂α şαн' ıм.Bєηι кαувє∂єяѕєη σуυη вιтєя®™ Biz Biz Olduqumuz Icin S£viLdik ,ßizi SatanLarı KaLbimizden Bir Bir SiLdik . Geride 3-5 Kişi kaLdık ama icimiz rahat MutLuyuz . Cunku Bu yaşımıza kadar Hic Adam SATMADIK .! KraL OLmayanLara Tac taktık İşte En Buyuk Hatayı da ßurda Yaptık.! ..Sevgiler sahte..İnsanlar *****..Hayatınız plan..Alayınız yalan... Koyamadım hayatımı bicime..Koyarım bole hayatın icine..... Bu gece yine ictim bu kez şerefine değil ********liğine ictim… HaYaTTa HiC SeVMe SeVeRSeNDe BeLLi EtMe CuNKu SeVeN SeViLMeZ SeViLeNDe KiYMeT BiLMeZ S•ê•N•î••••K•••L•b•î•M•ê•••• G•o•M•u•Y•ô•R•û•M ••• Alfabe artık 28 harf, "O" şimdi asker! Ben ağlamayı ferdiden bağlamayı orhandan isyanı muslumden acıyı emrahtan aşkı fenerbahceden oğrendin. Hesabını yapma dedim sevgiye gucun yetmez senin soyle aradığını buldunmu sevgilim… ηøк†αуı кøу∂υğυм αη η£ ѕ£η∂£η ßiя £ѕ£я η£∂£ ߣη∂£η ßιя iz кαℓαנαк Kaderime kustum bana imkansızsın diye. Birtek geceleri sevdim,Seni ruyalarıma yolladı diye... YA GOKYUZUNDE ATEŞ OL,YADA İCİMDEKİ COCUK YA BANA ATEŞİNİ VER YADA GOZUMDEKİ ATEŞİ AL. zaman kayan bir yıldız.... υηυттυкℓαяıηı αηıмѕα,кαувєттιуѕєη αяα,ozℓє∂ιуѕєη gιт вυℓ,кıя∂ıуѕαη αƒ ∂ιℓє,кıяıℓ∂ıѕαη Ⴣєт,cuηкu нαуαт cσк кıѕα....: Dertler Benim Cile Benim Hayat Senin Olsunn ∂υ∂αğıη∂α ѕıя кαℓαмαм...уuяєğιη∂є уєя вυℓαмαм...gι∂ιуσяυм αятıк кαℓαмαм... őŁűm µγкµ gίßί тªτŁı ๏łsă mзzăг τªşıИıИ űzзгίπз тªτŁı ЯΰЧªŁªг Чªżıℓıг.. Kaptanı benim bu geminin en son ben cıkarım,panik etmeyin! ... Sen, İstanbul'u bacaklarının arasına almışsın. Aferin! ... Helal olsun,işi kapmışsın. Namussuzluk dunyasında kabus nufusu artmakta,saklan! ... Karmakarışıklaşmaktayım,neyseki ayaktayım. Ya Bana Geleceksin Yada Bana Geleceksin Başka Caren Yok Kızım Yada SİKTİR OLUP GİDECEKSİN Bir Deli Ruzgar Olurum Alırım Seni buradan kaybolurum Yalan Dunyanın Yalancı İnsanı Hoşcakal Biz Bu Alemde Caydanlığa Kan Koyar Bıcakla Karıştıtırız Dost Deriz Can Veriririz Ancak Dost Unutunca oluruz Alem kaşar olmuş tost yapan yok… SeVGiLeR SaHTe İNSaNLaR ***** HaYaTıNıZ PLaN ALaYıNıZ YALANNNN ADINI ***** KoYDuM. BıRaq OyLE KaLSıN kalemimi kırsalar seni sevdiğimi kanımla yazarım fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla vazgecmezz. Ben bir cocuğum aşka kandırılmış.Ve sarhoş bir kafayım şaraba bandırılmış Ben bir geceyim gunduzlerden calınmış.Ve ben mecnunum elinden leylası alınmış. SEVGİME İHANET EDEN SEVGİLİYİ KURŞUNA DİZERKEN TİTRERSE ELİM O TİTREYEN ELLERİMİ KESMESSEM NAMERDİM!!! Tek tesellim kadehler başka birşey istemez sarhoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez.. GoZ KaPtIrDıĞıM ReNKtEn, KuLaK WeRdİğİm SeStEN , AfFeT SeNdEn HaB£RSiZ aLDıĞıM NeFeSTeN Dunyada Kuresel Isınma Başladı ama Karadenizde Kuresel Soğuma Başladı Kimsenin Haberi Yok İtin Sahibi VaRsa,KuRdun TaNrısı VaR... Karanlık Aydınlıktan Yalan Doğrudan Kacar,Guneş Yalnızda Olsa Etrafına Işık Sacar,Unutma Doğruların Kaderidir Yalnızlık İnecek var,durdurun dunyayı !... Bildiğin Yollarda Kaybolmadınsa Geceye Dost Diye Sığınmadınsa Kadehleri Kırıp Ağlamadınsa Yanlızlık Nedemek Bilemessin SEN.. Sen yoksan her şey eksik sen varsan her şey tamam. Ben GézéRim Kumarhane Meyhane, Sen Bilirmisin SéRSéRiLik ne $ahaNe AraMa HayatIN CilwesinDe BahaNe, Benim gonLum SéRSéRiysé Sanane Delikanlıyım diye ortalıkta dolaşanlar aslında delikanlılık maskesi takmış ********lerdir '- Rakıyı susuz SEVDAyı SONSUZ cekeriz... Kaderin cilvesinden Şarabın ofkesinden anladımki kacış yok bu aşkın pencesinden Hayat 3 Bucuk iLe 4 Arası Yaşanır!...KimiLeri 3 bucuk-3 bucuk atar,KimiLeri İse 4-4'luk Yaşar! SeVeRSeM DiKeNi GuL NeFReTi KuL YuReqi YoL EdEriM.GiDeRSeM SiLaHı CeKeR HaSReTi EkEr oLuMu SeCeR qiDeRiMmM.. Doğduğunda sen ağlamıştın, herkes bayram etmişti.Oyle bir yaşa ki olduğunde herkes ağlasın, sen bayram et Beni BiR " ALLAH'IM BiR'de DOST'Larım BiLSin , GeriSi İLerLeSin!! HayaT ßir EmaNeTSe BırAkTığıN YeRDeYiZ HayaT ßir OYuNsA KRALıNı OyNaRıZ HayaT SevMeKsE OluMuNe SeVeRiZ $aÑLıyız $oh®etLiyiz Pa$ayIz K®aLız ®ekLamIz Ma®kayIz FaLaÑız FiLaÑız K®aLıÑa değiL aLayIÑa ßaSa®Iz Tek Fa®kImIz Arhavili! oLmAmlz! Siyah biLé kaybétmi$ aSaLétini yokLuğunun karanLığında onceki sevgilim google gibi cok bilmiş biriydi.Şimdiki cok eğlenceli youtube gibi ama hayatımın kadını daha anasının portalından cıkmadı bu dunya cookk elips Alem Buysa Biz Yokuz Eğer Bir Gun Beni Unutmak İstersen Oyle Biriyle Unutki Sana Attığım Kursunların Onune Gecebilecek Kadar Delikanlı Olsun Ne Kurulacak Hayal Bıraktın Nede Yaşanacak Bir Hayat Delikanlı adam ozur dilemez; ozur dileyecek pozisyona duşmez!!! Beni Durdurmak Mı istiyorsun GUCLU oLmalısın,Beni Yakalamak mı istiyorsun cok hızlı Olmalısın,Beni Yenmek Mi İstiyorsun ŞAKA yapıyorsun ERMENİ OLDU ONBİNLER YURUDU HER YIL YUZLERCE ŞEHİT VERİYORUZ HANGİNİZ YURUDUNUZ :@ Arhaviliyiz Biz,Karakollar Evimiz,Kelepceler Kol saatimiz, Ceketi Atar,Asfaltı Yakar,Rakıyı Susuz,Sevdayı Sonsuz Cekeriz. Dağlarında Sesi Cıkmaz Bakma Suskun Durduğuna | EтяαF'đα Aятįѕт ¢σк, Aмα γoηeтмeη ßįzįz HαвeяŁeяį γσк | KuRŞuN SeSi KaDaR HıZLıDıR YaŞaMaK, aMa ZoRDuR; KuRŞuNu HaVaDa SeVDaYı YuReKTe TuTMaK..!!! Affetmek Allah'a Mahsus.Biz Affı Kaldırdık.Alayına Katliam Ben Senin İcin Dunya'yı Yakmayı Goze Almıştım Ama Sen Tuttun Beni Yaktın Sıkılmaktan SIKILDIM Sen Onu Kopek Gibi Seversin O Seni Belediye Gibi Zehirler BeNLe OyuN OyNaMaK AzRaiLdeN Borc ALıp ŞeYtanLa KuMaR OyNamaYa BeNzeR.. '' eSkideN PiyaSa NerDe ßiZ oRDa, aRtıK ßiZ NerDe PiyaSa oRDa..! '' DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aCaNı SileR GeceriM..! '' YaNLıZLıK ßeNiM saLTaNaTıMDıR , aCıLaRLa d0Lu haRaBeMde " kRaLLaR giBi YasıYoRuM..!! Aşkını soyle bana fiyatı ne kadar ? Bendeki yurek ulan allahına kadar... Bu Alemde 3 Buyuk Var Biri karayel_08 Biri fenerbahce Biride 70'lik Raki HeR ŞeY EkSiK AnLaMsıZ BeN VaZgEcTiM KeNdiMdeN SeNiN DeRdiNdeN Serseriler Sevmeyi Bilmez Derdiniz Ulan *?neler Sevmeyi Kimden Oğrendiniz... Bir silahım olsaydı, bir silahım ... Yoksulluğu şakağından, Kaybetmeyi kalbinden, ve sensizliği alnının tam ortasından vururdum HeR DeLiKaNLıNıN BiR KıZ ArKaDaŞı OluR AmA ;HeR KıZıN BiR DeLiKanLı ArKaDaŞı OlMaZ ! SeNe 1930 SiZ O ZaMaN YoKTnUZ HaVa SeRiN MeVZu DeRiN "İstenmediğimiz zaman değil,istediğimiz zaman gideriz" Başka bir bilgisayardan Messenger'da oturum actınız.Yeniden oturum acmak icin buraya tıkla DURUMUM(cevrimici) BEYNİM(meşgul) RUHUM(hemendonecek) AKLIM(dısarda) ELİM(telefonda) KALBİM (sende) Ben Seversem DESTAN Kızarsam KATLİYAM Olur BiZ SoSyEtE'NiN PaRıLdaAyaAn TaŞlArInDa DaNs EtMeSiNi BiLmEsEkTe DeLiKaNLı GoNlUmUz Le HaRbİdEn SeVmEsİnİ BiLiRiZ Her ne kadar sosyetenin yuksek topuklu kızlarıyla gezmesekte kartalların bile korkup yuva yapamadığı tepelerde alem yapmasını iyi biliriz. SeN BeNiM FaRkImI FaRkEtMeDiN AmA ArTıK FaRkEtSeNdE FaRkEtMeZ CuNkU BeNiM FaRkImI FaRkEdEnLeR SeNdEn CoK FaRkLı '- ßîzdé SÂßÂH oLmÂz ßîzdé GunéŞ DoğmÂz ßîz ¡§¥ãNKãR'ıZ Kızım ßîzLé DoSt oLmÂk Sîze YaKıŞmaz '- •$10(l)iуiℓєя ναя∂ı єтяαƒıη∂α ∂uη,вαктıη кi υcмυşℓαя, giтмişℓєя вυguη αмα uzuℓмє єνℓαт,∂єνяαη єℓвєт ∂oηє¢єктiя вiя guη(l) BİZLER;Siz Sokağa Cıkarken Annelerinizin Uyardığı O Kotu Cocuklarız Bizim Parasızlıktan Kestiremediğimiz Sakallarımız sosyete pi... Moda olmuş "A"cıya "Ş"ikayetsiz "K"atlanmak=AŞK FaRkıMıZ TaRzıMız LaZlıK İsE KaRiZmAmIz…Ya KaN KuStUrUrUz YaDa TaM SuStUrUrUz,Bu HuSuStA Ne KuRaL NeDe KrAL TaNıRıZ Her Ne Kadr Sosyetnin Yuksk Topuklu Kızları İle Gezmeskte Kartallarn Bile Korkp Yuva Yapmadığı Tepelrde Alem Yapmasnı Bilirz •$10(l)iуiℓєя ναя∂ı єтяαƒıη∂α ∂uη,вαктıη кi υcмυşℓαя, giтмişℓєя вυguη αмα uzuℓмє єνℓαт,∂єνяαη єℓвєт ∂oηє¢єктiя вiя guη(l) Sevme ßeni Kızım Toz Toprak Kokarım,Elini Uzatma Sakın Silah Diye Tutarım, Girme Ruyama Kızım Kafana Sıkarım Rampanın ustasıyım korsananın hastasıyım Dostum oLmaz,Duşmanım Yaşamaz...Celladımsın Ey Zaman...!!! Bu şehir rakıyla yaşar ,bu şehir sigarayı ceker,bu şehir her geceyi sever,bu şehir icin olmeye değer...İsTaNbUl el'inden oper... DαLdıя ELiηi Goğѕuмє AL KαLвiмi , ßυL Dαмαяιмι , ßαѕ iLαCı , Diηdiя ACıмı Etikete Gerek Yok Eskiler Bizi Tanır Yeniler ise Bizi Ornek aLır..! 1 GuN 1 ElİmDe GuL 1 EliMdE SiLaH YaNıNa GeLeCeĞiM.Ya O GuLu AlIp BeNiM OlUrSuN YaDa O SiLaHı AlIp BeNi VuRuRsUn!...SeCiM SeNiN. YuReğiMe goMDum Seni soKup aTmaK muMKun deĞiL YanıMDa oLaMasaNDa ruYaLaRın yeTer baNa SuS PuS DuRmAm SaKinLiĞiMdEn,İnSaNiYeTlE CoZmEyİ SeVdİğİmDeN,İlLeDe SaVaŞmAkSa NiYeTiN,CeSaReTiN VaRmI YeNiK DuŞmeYe YaLNızLıK KaDeR DeĞiL KeNDi TeRCiHim ZengiN Değiliz YatımıZ KatımıZ OlsuN,SosyetE Değilizkİ HavamıZ OlsuN BiZ ARHAVİLİ yiz BıraK Barİ KafamıZ GuzeL OlsuN...!!! Kız DiYe oNem VeRenin.. GuZeL DiYe Kaşar SeVenin! PaRa DiYe Dost SaTanın! KraL oLsa TahTını MAfYa oLsa MeKaNını ....... ArTik SanDaLYéMDéN Son DéFa DuSuYorum Fark imi Fark éTTin Ya.. ArTik FarkéTMéSéNDé Fark éTMéZ uMutLar TuKéNDi GéNé iCiYoRum aNNé. . DeTayLAr AynaDır Fark'ı YansıTır .. KraLLar iz BıRakır SoyTarıLAr KısKanır .. SaLLanSaDa YıKıLmaz TahTım BéDéNim KaRanLikLara RuHum Sana Ait . . Tam KarsiYa GéCéRKéN BirakTiğin ''O'' éL BéNim .. GeCeeLrin KaRanLığı YeTMeZ Gibi GunDuzLerimi De KaRarTTın KapanSın KapıLar UstuMe KaRanLıkLArDa Ve SoĞukLarda YaŞamaYa AlışTım DağLar oNumDe eğiLirKeN KaYaLaRa YaLVArMamm OmRomu OmRuNé NéFéSiMi NéFéSiNé KaTaYim GéL isMini DağLaRa TasLara YAzaYim GéLLL .. уαℓναяιяιм ∂oη ;ѕєηѕιz уαραмαм ;ѕєηѕιz oℓuям ;cuηкu ѕєηι ѕєνмιуσяυм!!! bєη¢є ѕєη ∂є ѕιм∂ι нєякєѕ gιвιѕιη... уα σℓ∂υğυη gιвι goяuη уα ∂α gozuмє goяuηмє ѕυѕ ρυѕ ∂υямαм ѕαкιηℓιğιм∂єη,ιηѕαηıуєтℓє cozмєуı ѕєν∂ıgıм∂єη,ιℓℓє ∂є ѕαναşмαкѕα ηıуєтıη,¢єѕαяєтıη ναя мı уєηιк ∂uşмєує ●●•вαğıмѕız ∂uşuη¢єℓєяιм∂є вαğıмℓı кαℓ∂ıм ѕαηα ●●• ...gєℓ gєℓмє oηємℓι ∂єğιℓ αмα вєкℓєтмє тαмαммı ℓαη!!!... нιcвιşєу ∂ιуєη вι ¢uмℓєηιη σятαѕıηα тєякє∂ιℓмιş вι кєℓιмєуιм...ozηєѕιz,zαмαηѕız,zαяƒѕız,мєктυρѕυ z,α∂я єѕѕιz.... Dunya Yuwarlak ... Ozon Tabakası Delik ... Ne Sapık Bi Gezeqende Yaşıyoruz Yaw.... Tek başınada atar kalbim…destek unite istemez…=)) ♥ Ona kalbimi verdim saklasın diye, salak buzdolabına koymus bozulmasın diye. ♥ Bizi cekemediler, halat koptu canım. __________________