Aslında ben animeden nerfet ederim ama [yabancı dizi manyağıyımdır] en sevdiğim dizinin animeye uyarlanması animeyi bana sevdirebilir belki bunu anime başlayınca gorucez supernatural bolumunde acmış olduğum konudan alıntı yaparak burda siz anime severlere tanıtmak istedim belki bu şekilde yeni Supernatural izleyenler cıkabilir Alıntı:
Ayrca birkac haber gecti elime; ,"The first season will be twenty-two episodes" Animenin ilk sezonu 22 bolum olucak. "covering the first two seasons of the original, remaking some episodes and adding new ones, to include the brothers' childhood, focus on secondary characters, and anime-only enemies" Anime supernatural'ın[Tv serisinin] ilk iki sezonunu kapsıyacak,[diziden]bazı bolumleri yeniden yapılacak ve [dizide olmayan]yeni bolumler olucak kardeşlerin cocukluk donemini kapsıyacak [Sırf bunun icin izliyebilirim],daha fazla TV serisinin yan karakterleri uzerine kurulu hikÂyeler olacak[jessica azazel falan yani] ve anime turu duşmanlar olucak. 12 Ocak tarihinde ilk 2 bolumun yayınlanmasıyla başlayacak [Alıntı değildir hicbir karesi ceviriyi bile ben yaptım emeğe saygı lutfen. ]
- ReadBull.net
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Yabancı Diziler
- Anime Manga
- Supernatural Anime'ye uyarlanıyor.