Hotline to Hell - Jigoku Shoujo
Anime Manga0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Yabancı Diziler
- Anime Manga
- Hotline to Hell - Jigoku Shoujo
-
26-09-2019, 10:34:22Turu: Korku, Esrarengiz, Psikolojik, Fantastik Tanıtım: "O miserable shadow clad in darkness! Hurting and disdaining people, a karmic soul drowning in sin...Would you try dying for once?" Her gece saat tam 12' de internette bir site acılıyor. Sitenin amacı insanların nefret ettikleri, intikam almak istedikleri kişilerin ismini yazıp kabul etmesidir. Cehennemin kızı olan Enma Ai her kabul edene bir oyuncak insan şekline benzer bebek verir. Uzerinde kırmızı bir iplik vardır. Emin olduğunda bunu cekerek o kişiyi cehenneme yollamaktadır ama bununla birlikte kendiside ruhunu cehenneme vermesi gereklidir. Olduğunde direk olarak o da cehenneme gidecektir. Enma Ai bunu yaparken yanlız calışmaz yanındada 3 tane asistanı bulunur bunlar: Ichimoku Ren (genc ve yakışıklı biridir), Hone Onna (guzel bir kadındır herzaman giydiği bir kimonosu vardır), Wanyūdō (her zaman bir şapka ve kırmızı bir atkı giyer) ayrıca Ai'nin buyukanneside ona yardım etmektedir. Bolum 8' de iki tane karakter onumuze cıkar. Bir haberci olan Shibata Hajime Jigoku Shoujonun hikayesi ile ilgilenmektedir Bir gun kızı Tsugumi tren gecidinden gecerken karşısına hell girl cıkar o gunden sonra Tsugimi hell girlden yardım isteyen insanların kim olduğunu gorur. Hajime kızının bu ozelliğinden yararlanarak bu olayla daha fazla ilgilenir ve kızının soylediği kişileri intikam almamaları icin ikna etmeye calışır. __________________