bir cizgifilimin ismini arıyorum lutfen bakın
Anime Manga0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Yabancı Diziler
- Anime Manga
- bir cizgifilimin ismini arıyorum lutfen bakın
-
26-09-2019, 10:28:211 ay icinde sabah bir cizgifilim izlemiştim, oldukca ciddi ve ağırdı, mafia silah olum kan bircok şey vardı.. en sonunu hatırlıyorum anlatmak isterim izleyenler bana ismini verirse cok sevinirim bu arada fcizgifilimde ses yok tom and jerry gibi cok ilginc bi filmdi.. sonunda 3 adam vardı, hani zayıflamak icin bisiklete binerlerya olduğu yerde pedal cevirirler aynen oyle ucude bisikletin uzerinde pedal cevirip yarışıyor karşıdada bi monitor var ordan yolu izliyorlar, bir tanesi bisikletten duşuyor ve oranın sahibi yada yarışı duzenleyen kişi o duşen adamı olduruyor.. birkac kadın ve bi kopek var onlar bi şekilde motoru bozuyor bisiklet sisteminin, ve yerinden sokulup sokağa taşıyor.. mafia bunları takip ediyor bi şekilde hepsinden kurtuluyorlar boyle biriyordu bazı yerlerini kacırdım ve başını izleyemedim kusura bakmayın.. doğru yeremi actım bilmiyorum.. filmin adı iki kelimeydi birisi ozel isimdide dierini hatırlamıyorum.. cok istediğim icin yazdım işl bilen bi arkadaş cıkar.. sinema cizgifilmide olabilir uzun surdu cunki.. boyle işte.. şimdiden sağolun.. __________________