Ntsd 2.4
Anime Manga0 Mesaj
●27 Görüntüleme
-
26-09-2019, 10:11:39Merbaha arkadaşlar. Narutonun mugen tarzında ancak daha iyi bir oyun olan NTSD 2.4 oyunu ile tanıştırmak istiyorum. NTSD 2.4'de shippuuden ve normal naruto karakterleri mevcut. Paininden tutun haku'suna kadar hepsi bu oyunda . Ayrıca hamachi ile 2'den 7 kişiye kadar online oynanabilir. Oyunun mugenden farkı 2 yanı vardır. Grafikleri ve efektleri daha duzgundur ve ozel beceri yapmak ( rasengan gibi ) o kadar kolay değildir . Orn mugenlerde D tuşuna basarken rasengan yaparken bu oyunda X-D VE SPACE tuşuna basarak yapıyoruz. İndirin arkadaşlar beraber oynayalım. Ben size oyunu oğretirim. Favori karakterim naruto'dur. Cunku kagebunshin yaparak rakibin dikkatini dagatabilir ve dinlenebilirsiniz. Ayrıca 4 kuyruklu da oluyor naruto [IMG]http://img84.**************/img84/3125/zdfhbbr7.png[/IMG] İndirin Beraber Oynayalım ... Arkadaşlar indirme linki vermeme gerek yok. google amcaya ntsd 2.4 dowland yazın ve indirin . Hamachi : ID: ntsd24tr şifre : 1234 Not : Oyunu yukleyip actıktan sonra ayarlar bolumunden (contorll settig ) attack'ı X yapın Defance'yi Z yapın ve jumpu boşluk (space) tulu yapın. Bu size cok kolaylık sağlayacaktır.. Ayrıca oyuna start dediğiniz anda hic bir şeye basmamanız gerekmektedir. Cunku oyun bir cok şey yuklediğinden tek bir mause tıklaması bile oyunu hata verdirebilir. Oyunu baslattıgınız zaman oyun yuklenirken hic bir şeye basmayın. Bırakın dolsun. Sorularınız icin pm atın. Siz oyuna gelin ben size tum hareketleri ogretirim ve muthiş vsler yapabilririz __________________