Onerileriniz Lazım
Anime Manga0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Anime Manga
- Onerileriniz Lazım
-
26-09-2019, 09:41:52Merhaba arkadaşlar , bu başlığı acma sebebim sizin onerilerinizi almaktır , belki yanlış yere actım eğer actıysam gercekten uzgunum konuya gelelim . Uzun suredir anime ve manga takip ediyorum .Finaller bitti ve ben elimdeki butun animeleri tukettim , şuan baya boştayım oturup birşeyler izleyeyim dıyorum Bu zamana kadar sevdiğim animeler şunlar Naruto , Bleach , Fullmetal Alchemist ve gercekten cok sevdiğim Fairy Tail . Sizden istediğim şu . Bildiğiniz uzere bu animelerin 4 undede arkadaşlık , dostluk , kardeşlik , aksiyon iceriyor Hani bilirsiniz Narutoda Asuma Sensei olur 8. takımdı sanırsam intikam icin akatsukiden hidan ve kakuzuyu oldurmeye gider . FullMetal i zaten biliyosunuz 2 kardeşin başından geciyor Fairy Tail zaten apayrı bir yeri var bende , Sizden istediğim bu tarz ogeler barındıran anime onermeniz , Fairy Tail deki gibi bir lonca icerebilir , arkadaş grubu olur ve tabiki savaş barındırmalı aradığım animede . Fairy Tail benzeri olursa cok iyi olur kısaca onereceğiniz anime Şimdiden sağolun onerilerinizi bekliyorum Not:One Piece izledim ama pek sarmadı __________________