Freezing İkinci Sezon Acıklandı: Freezing Vibration !
Anime Manga0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Anime Manga
- Freezing İkinci Sezon Acıklandı: Freezing Vibration !
-
26-09-2019, 09:40:002011'de cıkan birinci sezon bir ecchi seri olarak oldukca beğenilmişti ve devamının geleceğinin bir nevi sinyalini vermişti, ama anime dunyasında bu tip şeyler kesin olmuyor ne yazık ki. O yuzden bu haber beni cok rahatlattı, serinin seveni varsa rahatlayın gencler, 2. sezon geliyor. Videosu cıkalı 1 hafta oluyor, ben yeni keşfettim ve tabii ki bunu benim paylaşmam lazım nickim dolayısıyla ^^ Tarihi henuz net değil ancak 2013 Sonbaharı'nda cıkacağı ongoruluyor serinin. Konusu: Başka bir boyuttan gelen Dunya'yı istila etmeye calışan uzaylı "Nova"lar ile Dunyalılar savaş halindedir ve ana karakterimiz Aoi Kazuya, bu savaşın ana karakterleri hepsi kız olan Pandoraların eğitildiği okula gelen bir genctir. Aoi Kazuya kendi doneminin en iyisi olan herkesin tehlikeli olarak bildiği "Dokunulmaz Kralice" Satellizer L. Bridget ile bir şekilde tanışır ve ona Limitcisi olarak yardım etmek ister, cunku onu olmeden once muthiş bir Pandora olan ablasıyla bağlantılı gormekte ve bu yuzden kendisini ona yakın hissetmektedir. Bu da yayınlanan ilk video: __________________