FULL METAL PANİC! Orjinal Adı:Full Metal PAnic! İngilizce Adı:Full Metal Panic Bolum Sayısı:24 Tv bolumu Tur:Mecha,action,komedi ve okul yaşamı Yapım Yılı:2002 Studyo:GONZO DIGIMATION KARAKTERLER: CHİDORİ KANAME: Jindai Lisesi oğrencisidir.Hikayenin en onemli karakteridir.Şımarık ve guzel bir karakterdir.Sagara'ya cok cektirir.Okulun en guzel kızıdır. SAGARA SOSUKE: 8 yaşından beri askeri eğitim gorur ve Afkanistan,Mısır,Filistin,İsrail ve bi kac Ulkede gorevlere gitmiştir.Chidori'yi her seferinde korur ne yaparsa yapsın Cihodori'ye yaranamaz. MELİSSA MAO: Sosuke ile aynı takımdadır.25 yaşında ve cok gucludur.M9 turu mecha pilotudur.Alkolik ve cok sigara kullanan bir hatun Tessa'nın en iyi arkadaşıdır. Testarossa Theresa: Teşkilatın yonetildiği Denizaltı'nın Kaptanıdır ve 16 yaşında kucuk ama marifeti buyuk yani Kurtz Weber: Sasukeyle aynı takımdadır ve iyi arkadaşlardır.Melissa'ya aşıktır ama Melissa ona pek yuz vermez.Daha onceleri bodyguradlık yapmış. İnaba Mizuki: Chidori'nin okul arkadaşıdır.Bi bolumde arkadaşları erkek arkadaşıyla tanışmak istediğinde Sasuke'yi kullanıyordu super komik bi bolumdu. KALİNİN: Teşkilatın Generalidir.Rusya ve Afkanistanda teroristlere karşı savaşmıştır. MARDUKAS: Teşkilatın Komutanıdır. Tokiwa Kyouko: Chidori'nin Sınıf Arkadaşı. GAULN: KGB orgutunun lideri.Cok kotu bir adam.Bayanlara bile el kaldırıyo adi herif. HİKAYE Olaylar Sagara Sousuke'ye bir gorev verilmesiyle başlar.Gorevi ise Chidori Kaname'yi Gauln tehlikesi yuzunden korumaktır.ve Sagara'yı gorev icin Jindai lisesine Kaname'nin Sınıfına verirler.Chidori'nin korunma sebebi ise Chidori'nin tomboy yeteğinin olması nedeniyle bir cok bilgisi var aslında bende pek bi bok analdığım solyneemez cok karışık bi durum.Koskoca bir teşkilat bu kızı koruyor anlayacağınız.Konu bundan ibarettir ama mutlaka cok tavsiye ettiğim bir seri sakın animeyi MEcha olarak kafanızda duşunmeyin cunku acayip komik olaylar var mesela bi bolumde MEchalar olimpiyat yarışları yapıyolar kopmuştum o bolumde. ANİMEDEN GORUNTULER: Ayrıca fumoffu? ve The Second Raid! sezonlarıda var fumoffu fazla geyik odluğu icin guzel dğeil.The Second Raid in yeni ovası cıkacak bu ay icinde. Tanıtım bana aittir. __________________