Şu An İzlediklerim Ve Guncelde Olanlar
Buzzer Beater Sezon 2 Code Geass R2 Golden Time Kill la Kill Kiniro Mosaic Kuroko No Basket 2 One Piece Pokémon Advanced Generation Yu-Gi-Oh! Duel Monsters
Bitirdiklerim
A Channel Accel World AD Police Air Amatsuki Amnesia Angel Beats Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai Another Asa Made Jugyou Chu! Asura Baby Princess 3D Paradise 0 [Love] Blade Bleach Blood Lad Btooom Buzzer Beater Byousoku 5 Centimeter Call Me Tonight Campione!: Matsurowanu Kamigami to Kamigoroshi no Maou Captain Tsubasa Captain Tsubasa J Captain Tsubasa: Road to 2002 Code Geass R1 Danganronpa: Kibou no Gakuen to Zetsubou no Koukousei - The Animation Date A Live Deadman Wonderland Death Note Devil May Cry Durarara Elfen Lied Fairy Tail Gantz Genshiken Nidaime Ginga Kikoutai Majestic Prince Golden Boy Guilty Crown Hakushaku to Yousei Hanayaka Nari, Waga Ichizoku: Kinetograph Hellsing Hellsing Ultimate High School DxD High School DxD New Highschool of the Dead Hotarubi no Mori e K-Project Kaichou wa Maid-sama Kimi no Iru Machi Kiss x Sis Koe de Oshigoto Kotonoha no Niwa Kotoura-san Kuroko no Basket Lovely★Complex Miracle Train: Oedo-sen e Youkoso Mirai Nikki Omamori Himari Onegai Teacher Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru Pokémon Pokemon: The Origin Rescue Me Ro-Kyu-Bu Ro-Kyu-Bu SS Ryo Sakurasou no Pet na Kanojo School Days Senyuu Senyuu 2 Shin Captain Tsubasa Shingeki no Kyojin Sparrow's Hotel Sukitte Ii na yo Sword Art Online Tamako Market Tasogare Otome x Amnesia Tonari no Kaibutsu-kun Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui Yami Shibai Benimde listem boyle arkadaşlar. Bitirdiğim her animenin filmi Ovası nesi varsa onları da bitirdim fakat onları listeye almadım. Burada paylaşamayacağım bazı animeleri de buraya yazmadım Pokémon 9.Sezon ve Code Geass R2'yi bitirdikten sonra Naruto başlamayı duşunuyorum. Dort buyuklerden bir tek Naruto kaldı cunku Koyu ve kırmızı renkte yazılanlar; izlemenizi tavsiye ettiğim animelerdir. Bana gore en iyi animeler; 1. One Piece 2. Fairy Tail 3. Death Note Diğer animeleri ayıramıyorum hepsi cok guzeller Bir anime bana biraz sıkıcı gelse bile onu illa ki bitiririm. Yarıda bırakmayı sevmem. Hepinize iyi forumlar __________________