Bu forumda fazla karsilasmadigim anime favorilerim
Anime Manga0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Yabancı Diziler
- Anime Manga
- Bu forumda fazla karsilasmadigim anime favorilerim
-
26-09-2019, 08:49:04Sizlerle bu forumda pek karsima cikmayan, yani dragonball, one piece ve naruto haricinde, birkac favori animelerimi paylasmak istedim. Belki sizde bunlardan hoslanirsiniz. Afro Samurai - Ingilizce bir anime, tahmin edilebildigi gibi zenci bir samurai hakkinda, seslendirilmesi Samurai L. Jackson gibi unlu bir Hollywood aktoru tarafindan yapilmistir. Azumango Daioh - Biraz cocukca ama ileriki bolumlerde baya komik olaylar oluyor. Bleach - Bunu belki daha iyi tanirsimiz, En az Naruto kadar populer ve hala devam etmekte olan bir anime dizisi. Bas karakteri Ichigo Kurosaki, Ichigo tesadufen bir Shinigami(Olum tanrisi, Azrail gibi bir sey) oluyor ve kotu ruhlar ile savasmaya basliyor. Death Note (Olum Defteri) - Cok begendigim bir anime, bas kahramani Yagami Light. Bir gun Light bir defter buluyor, bu deftere birisinin ismi yazdiktan sonra o kisi 40 saniye sonra oluyor. Light belki japonyanin en zeki ogrencilerinden biri, butun sinavlarda hep birinci oluyor. Light bu defteri kullanarak dunyadaki butun suclulari oldurmeye basliyor. Bunu bir suc olarak goren polisler dunyanin en zeki dedektifi olan ve kendisi L diye tanitan birine butun suclulari olduren bu kisiyi bulma gorevini veriyor, boylece L ile Light arasindaki soguk savas basliyor. L Lightin bu suclura olduren kisi oldugunu kanitlamaya calisirken Light ise L'in gercek ismini ogrenerek onu oldurmeye calisiyor. Ikiside birbirlerini tuzaga dusurmek icin cok zeki planlar kurmaya basliyorlar. Devil May Cry - Play Staiondaki Devil May Cry ismindeki oyunun 12 bolumluk animesi, son bolumu daha birkac hasta once yayinlandi, yani baya yeni. Elfen Lied - 16+ olsada baya guzel bir anime (Dikkaat kucuk cocuklar icin tavsiye etmem, siddet ve ciplaklik var) Full Metal Panic Fumoffu - Full Metal Panic animesinin 2. bolumu, 1. bolumden farkli olarak action degilde komedi uzerine bir anime. Great Teacher Onizuka (GTO) - Belki onceden biliyorsunuzdur, Onizuka isminde Genc bir ogretmenin hikayesi. Onizukaya Ogretmen demek icin bin sahit ister ama methodlari ne kadar sacma olursa olsun en sonunda herkes bu ogretmeni sevmeye basliyor. Cok komik bir anime. Hajime no Ippo - Ippo isminde genc bir cocugun Boks sampiyonlugu yolunu anlatan bir anime. Boks sevenlere tavsiye ederim. Hikaru No Go - Go oyunu hakkandi bir anime, bir gun kucuk bir cocuk bir ruh ile karsilasir, bu ruh olmeden once dunyada en iyi go oynayan kisi olmak istediginden hala cennete gidememistir. Bu cocuk ruhun ona soyledigi hamleleri yaparak ona yardim etmek ister ama kendiside bu oyundan hoslanmaya baslar ve yavas yavas iyi bir go oyuncusu olur. Bu anime ciktiktan sonra Japonyada Go sevenler baya bir artmis. Hunter X Hunter - Gon ismindeki bir cocuk babasi gibi Hunter olarak hic gormedigi babasini bulmaya karar verir. (NOT: Bu animenin icinde Gon RPG gibi bir oyun oynuyor, keske bizde boyle rpgler oynayabilsek, cok super birsey) Initial D - Baya eski bir anime, belki cok kisi izlemistir bile. Tuned arabalar ile daglardaki sokak yarislari hakkinda. Yaris sevenler mutlaka bu animeyi seyretmeleri gerek. Lupin III - Baya eski bir anime, 3. Lupin isminde dunyanin en iyi hirsizinin basindan gecen cok komik olaylar. Ouran High School Host Club - Animenin Bas kahramani bir burs ile sadece super zenginlerin oldugu bir liseye alinir, burada bir kaza sonucu okulu bitinceye kadar Host Club icin calismasi gerekir. Bu animeyi izleyip gulmekten yerlerde kivranacaginizi ganti ederim. Ranma 1/2 - Ramna ismindeki uzak dogu dovus sanatlari yapan bir cocgun basindan gecen bazen sacma ama cok komik olaylar. Ranma ve babasinin garip bir ozelligi var, Ikisi daha guclu olamak icin Cin'e calismaya gitmislerdir ama burada esrarengiz bir golun icine duserler ve bundan sonra ne zaman soguk su ile islansalar babasi bir pandaya donusur ve Ranmada bir kiza, tekrar eski hallerine donmeleri icin sicak su ile islanmalari gerekir. Samurai Champloo - 2 samurai babasini bulmak isteyen bir kiza yardim etmeye karar verir ve bu ucu japonyada yolculuga cikar. School Rumble - Lisedeki birkac arkadasin basindan gecen degisik ama cok komik olaylar. Twelve Kingdoms - Bir lise ogrencisi parallel gizemli bir dunyaya gidip orada 12 kralliktan birisinin kralicesi olur. Hikayesi cok guzel, siz bakmayin benim boyle kisa yazdigima, fazla spoiler vermek istemiyorum. Umarim sizde bu animelerden hoslanirsiniz. Bu animelerin hepsini ingilizce altyazili olarak internette bulabilirsiniz, ben yinede size birkac websitesi vereyim: stage6, veoh, http://www.tv-links.co.uk __________________