bundan yillar once bir anime izlemistim, filmi bugun tekrar izleyesim geldi ama filmin adini hatirlamiyorum !!! konusu soyleydi: bir gurup insan yada uzayli heryil yapilan bir testle tabi tutulmak icin bir uzay gemisinine yerlestirilmisti (bir suru gurup farkli gemilere gonderiliyor), bunlar bu gemiyi yonetecek ti (grubun icinde bir melez vardi kiza benzeyen ama erkek olmak isteyen (eger testi gecerse gezegenine donup istedigi cinsiyeti secebilirdi) ayni zamanda birde mavi uzun erkek gorunumlu melez daha vardi), zaman icinde uzay gemisinin icinde sorunlar cikmaya baslar (ya virus yada bir saldiri vardi tam hatirlamiyorum) bunlar ya testi durdurup yardim isteyecek yada olecekler falan filan. bu gurubun icinde birde kacak eleman var fakat kim oldugunu bilmiyorlar, (filmin sonunda kim oldugu ortaya cikiyor, kacak eleman aslinda testi duzenleyenlerden birisi ve telepati gucu olan ufak boylu kel birisiydi diye hatirliyorum), en sonunda anliyorlarki aslinda tum test gemileri arasinda bunlar en fazla dayananlar ve testi geciyorlar !!! hatirladigim konu buydu !!! izleyen varsa filmin adini bir zahmet soyleyiversin !!! __________________