En Sevilen Animelerden Hayat Dersi Niteliğinde 22 Replik
1. Dr. Hiluluk - One Piece Hey. Sence insanlar ne zaman olur? Bir tabanca mermisiyle kalplerinden vurulduklarında mı ? Hayır. Tedavisi olmayan bir hastalıkla harap olduklarında mı ? Hayır. Zehirli bir mantardan corba ictiklerinde mi ?! Hayır ! İnsanlar; Unutuldukları zaman olurler. 2. Aizen Sousuke-Bleach Bu kan denizinin ustunde duran cehenneme, sozde dunyamız diyoruz. 3. Ulquiorra-Bleach Ruh nedir? Goğsunu yarıp acsam icinde onu gorebilir miyim? Kafatasını yarıp acsam icinde onu gorebilir miyim? 4. Full Metal Alchemist- Edward Elric Acı cekmeden alınan ders anlamsızdır. Cunku karşılığında başka bir şey vermeden bir şey kazanılamaz 5. Sakata Gintoki- Gintama Kadınlar kendi kendilerine bunalıma girip yine kendi kendine her şeyi atlatıyorlar. 6. Lelouch vi Britannia - Code Geass Dunya sadece guzel sozlerle değiştirilemez. 7. Aizen Sousuke-Bleach Beklemediğin bir ihanet korkunc değildir. Asıl korkunc olan bekledigin bir ihanettir. 8. Tonari no Kaibutsu-kun Tanrı insanların ne zaman şanslı yada şanssız olacağına karar verirlermiş. Boylece her şey dengelenmiş olurmuş. Senle tanışmam şanslı anımsa.Onceden olan her şeyi dengelemiş olur. 9. İnoue Orihime-Bleach Beş yaşamım olsun isterdim! Boylece beş farklı şehirde doğabilirdim ve beş yaşama eş değer yiyecek yiyebilirdim. Beş farklı kariyerim olurdu. Ve... Aynı kişiye beş kez aşık olabilirdim. 10. Another Neden başkalarına acıyorsunuz ki? Siz dayanabildiyseniz, onlar dayanır. 11. Sanji-One Piece Hata yapmaktan cok korkarsan hicbir şey yapamazsın. 12. Ichimaru GIN- Bleach Yarın bir yılan olup insanları yemeye başlayınca insanları yediğin o ağzın ile beni sevdiğini haykırsan ben bugun ki gibi seni sevdiğimi soyleyebilir miyim ki? 13. Charles vi Britania - Code Geass İnsanlar eşit değildir. Bazıları daha zeki doğar. Bazıları daha guzel doğar. Bazılarının ailesi yoksuldur. Bazılarının vucudu zayıftır. Doğum, gelişmek ve yetenek, butun insanlar farklıdır! Evet, insanlar farklı olmak icin doğar! Bu yuzden insanlar birbiriyle savaşır ve yarışır! Oradan, evrim meydana gelir. Eşitsizlik kotu değildir. Eşitliğin kendisi kotudur... 14. Aizen Sousuke-Bleach Fazla guclu sozler kullanma zayıf gorunmene neden olur. 15. Samurai Champloo Cidden din kadar para kazandıran başka bir şey yok. Tanrının adı uzerine konuş ve istediğin her şeyi yapsınlar. 16. Madara-Naruto Nesilden nesile gecen tek şey Nefrettir ! 17. Fullmetal Alchemist Brotherhood -Edward Ayağa kalk ve yuru .Yoluna devam et. Mukemmel iki bacağın var değil mi? 18. Abe no Seimei İnsanlar birbirine arkadaşım var diyor ama sadece kullanan ve kullanılan var. 19. Kyoko Mogami- Skip Beat Sesini duyunca, ona bakınca, goz goze gelince bu kucuk şeyler seni mutlu ediyorsa sanırım bu aşktır 20. Grimmjow Jaggerjack- Bleach Adımı unutma , sadece bir daha duymamak icin dua et. 21. Kazuya Hiramaru-Bakuman İnsanlar neden calışmak zorunda? Sadece uyumak ve yemek istiyorum. Keşke ormanda bir panda olarak doğsaydım! 22. Steins Gate-Rintaro Okabe Tarih gostermiştir ki: Bilge her şeyi bilmez... Sadece ahmaklar her şeyi bilir. En Sevilen Animelerden Hayat Dersi Niteliğinde 22 Replik
Anime Manga0 Mesaj
●56 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Anime Manga
- En Sevilen Animelerden Hayat Dersi Niteliğinde 22 Replik