14 Nisan’da Başlayacak Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka Gaiden: Sword Oratoria’nın Yeni Videosu Yayımlandı
Ōmori Fujino ve cizer Haimura Kiyataka’nın orijinal seriye ek yaptıkları bir calışma olan Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka Gaiden: Sword Oratoria icin yeni bir tanıtım videosu yayımladı. Aslında light novel (cizimleri olan roman) tarzında cıkan bu seri yakın zamanda sevenleriyle televizyon animesi olarak buluşacak. Yeni yayınlanan videoda bazı karakterler gosterilirken Iguchi Yuka tarafından bestelenen “Re-Illusion” adlı acılış şarkısının da on gosterimi yapılmış. Videoda ayrıca serinin ilk bolumuyle birlikte bir de OVA yayınlanacağı yazıyor. Bu yeni seriyi gectiğimiz kış sezonu gelen Urara Meirochou animesinin de yonetmenliğini yapan Suzuki Youhei yonetmektedir. Senaryoda Shirane Hideki, karakter dizaynında Kimoto Shigeki ve besteci olarak calışan İnai Keiji olmak uzere hepsi serinin orijinali olan Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka serisinde de calışmışlardır. Bu seri ilk olarak 2015 baharında yayınlanmaya başladı. Merak edenler icin serinin acılış muziği “Re-Illusion” Iguchi Yuka tarafından ve kapanış şarkısı “Day by day” de Kano tarafından yapılmış. Seri, Kılıc prensesi olarak tanınan Aiz Wallenstein’ın arkadaşlarıyla “Dungeon” adını verdikleri buyuk labirentlerde cıktıkları keşifleri, karşılaştıkları yeni insanları, ozellikle Aiz ‘ın tanıştığı bir erkekle ilişkilerini ve hep birlikte yaşadıkları maceraları anlatıyor. Bu nedenledir ki animenin adını kısıca “Zindanda kızları tavlamak yanlış mıdır?” olarak cevirebiliriz. [B]>> > ANİME <
Dungeonni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Sword Oratorianın Yeni Tanıtım Videosu
Anime Manga0 Mesaj
●59 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Anime Manga
- Dungeonni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Sword Oratorianın Yeni Tanıtım Videosu