Kitabı gecen sene aldım fakat bazı beklenmedik durumlardan dolayı kullanamadım.. Kitap korsan alınmıştır 40 YTL'den satıyorum kitap hakkında detaylı bilgi.. Zeydin Pala, TURKMEN KİTABEVİ - 2003 Kategorik Olarak Delphi Kontrol Elemanları Metin Giriş Kontrolleri Etiketler Ozel Bilgi Giriş Kontrolleri Buttonlar Liste Kontrolleri Gruplandırma Kontrolleri Goruntu Kontrelleri Grid Kontrolleri Grafik Kontrolleri System Kontrolleri Win 3.1 Kontrolleri Menu ve Arac Cubukları Delphi 7 ile Veritabanı Tasarımı BDE Bileşenleri ADO Bileşenleri Data Controls Bileşenleri SQL ile Veri Sorgulama Windows'ta Yazdırma Teknikleri Qreport ile Rapor Hazırlama RAVE Bileşenleri ile Rapor Hazırlama Delphi Uygulamaların Dağıtma Delphi 7 ile Temel Programlama Teknikleri Component Library Delphi Nesne Modeli Base CLX Kutuphanesi Standart Fonksiyonlar Hata Yakalama Teknikleri Mesaj Pencereleri Formlar ve Diyalog Kutuları Kontrol Olayları korsan dedim ama tum yazılar nettir isteyen alış-veriş sırasında bakabilir beğenmezse almayabilir.. Piyasa fiyatı 55-60YTL dir. Ankara'dan olması koşulu vardır. Bana PM atarak ulaşın. __________________