arkadaşlar herkesin zevki farklıdır once bunu soyleyeyim.Ama bir durum var zevki benzer insanlarda vardır bu yuzden buraya herkes sevdiği hoşuna giden kısacası onerdiği Animeleri yazarsa hangisini izleyeyim derdine duşen arkadaşlar bir fikir sahibi olur unutmadan tavsiyeleriniz olan animeler hakkında kısca bir bilgi verin.Ama zaten efsaneleşmiş ve cok iyi bilinen animeleri yazmaya gerek yok ornek:Pokemon Dragon Ball Yu-Gi-Oh! One Piece filan 1-Yu-Gi-Oh!GX Ozet:Kesinlikle Yu-Gi-Oh! ta gelinmiş son noktadır bana gore hatta bazı ozellikleriyle Normal Yu-Gi-Oh'tan bile daha iyidir.Hikayemiz duello akademisi finallerine giriş yapan ve anime boyunca ana kahramanımız olan(ayrıca imzamdaki şahıs)Jaden Yuki'nin finalleri kacırmamak icin son hızla binaya koşmasıyla başlar ve yolda cok tanıdık birine carpar(şimdi soylemiyim izleyin gorursunuz(izlemeyenler icin(cok parantez actım ))) Jaden'ın kartları Elemental Hero'lardır.Orjinal olarak guoclu olmasalarda fusion olayına girince yenilmez olurlar.Yu-Gi-Oh'a ilgi duyanlara ve kaliteli bir Anime arayanlara tavsiye ederim.ve yorumlar eğer yeterince gelirse analizinide yaparım 2-KoF a.k.a King of Fighters Bilinen ve zevkli dovuş oyunun KoF'un 2 animesi var.şimdi ben size 4 bolumden oluşan anotherday'i tavsiye ediyorum.Cunku diğeri hakkında benimde cok fazla bir bilgim yok.Kısa ama sağlam bir seri benden şimdilik bu kadar sizinkileride bekliyorum __________________