MAİ HİME
TURU : Aksiyon, Dram, Mecha (Ve bana sorarsanız aynı zamanda komik de) YIL : 2004 BOLUM : 24 Download linkleri zaten diğer kullanıcı arkadaşlar tarafından bir kac topicte verilmiş... Genel bir bakış acısıyla gercekten sıkılmadan buyuk bir zevkle izleyeceğiniz bir seri.Konuya fazla etki etmemek icin detaysız olarak anlatacağım.Ancak daha detaylı bilgi isteyen arkadaşlar olursa pm atabilirler.Ordan yazarım. Ozel gucleri olan bir grup genc kızdan oluşan Hime adlı bir topluluğun maceraları derli toplu bir şekilde anlatılıyor.Genel mantık olarak Digimon' daki gibi kahramanların birer de yardımcıları var ancak bunda ek olarak kahramanlarının kendilerinin de sahip olduğu gucler var. Goruntuler, cizimler gercekten cok guzel.Seri renk cumbuşu o yuzden izlerken mest olacağınızı duşunuyorum. Ancak beni en cok etkileyen yanı soundtrackleri oldu.İntroların kalitesini bir yana bırakın, aksiyon ve olum sahnelerindeki muzikler bu kadar mı guzel oturur arkadaş.Ozellikle 15. bolumun sonundaki muziği dinlerken gozleriniz bile dolabilir arkadaşlar... Yalnız seride kadınların genel anlamda ustun olduğu bir tablo cizilmiş.Oyle ki kızların % 90'ı iyi adam karakterlerini canlandırırken, erkeklerin %90'ı kotu Ayrıca boss bolluğu yonunden sıkıntı cekmeyeceğinizi garanti ederim... KARAKTERLER
Tokiha MAİ Başrol oyuncumuz.Hem dış gorunuş, hem de konuşma tarzı acısından standart bir kız diyebiliriz.Ancak inanılmaz duygusal bir yapıya sahip. Kazahana MASHIRO Himelerin lideri.Himelerin kaderi uzerinde elinden gelen tum yardımları yapıyor.Ancak icraat olarak değil de sadece konuşmalarıyla Kuga NATSUKİ İşte serinin en cool kızı.Zaten diğer karakterlerde karizma diye bir olaya bırakmamışlar ve hepsini buna aktarmışlar Hatunda diplomasi, konuşma gibi kavramlar sıfır.Direk dalıyo Okuzaki AKİRA Bu da full agresif.Guler yuzlu ya da ağır başlı bir tane cumlesi yok.Zaten serinin kaderinde de onemli bir rolu yok diyebiliriz. Sugiura AOİ (MİDORİ) En deli dolu kızımız.Eğlence duşkunu.Her ne kadar en on plandaki isimlerden biri olsa da action acısından oldukca geri planda bırakılmış. Tate YUİCHİ Serideki en aktif erkek.Oyle ki coğu noktada arka plandan cıkıp kaderi değiştirebiliyor.Ancak paylaşılamaması ilerde olumlere kadar varacak sonuclar doğuruyor. Homura NAGİ İşte tum serinin baştan sona kaderini belirleyen yegane varlık.Ozellikle soyluyorum.Bu adama DİKKAT EDİN!!! Lord KUKUYOKU İsminin tam yazılışını hatırlamıyorum ama genel olarak doğru diyebiliriz Serinin en sert duşmanı.Ancak resmini verirsem izlemenize gerek kalmaz Cunku son 10 kusur bolumdeki esrar perdesi bu şahıs uzerine kurulmuş.O yuzden izleyip kendiniz oğrenin derim. Ana tema yonunden konu ikiye bolunmuş diyebiliriz.Zira ilk 15. bolumden sonra neredeyse yepyeni bir seriye başlanmış.İlk başlarda her bolumde ayrı ayrı vasat gucte bosslarla kapışmalar varken 10. bolumlerden itibaren asıl bosslar ortaya cıkmaya başlıyor. İnfo sitelerinde genel olarak bu seriye fazla puan verilmemiş olsa da bana guvenin ve mutlaka izleyin.Hepinize iyi seyirler diliyorum arkadaşlar... __________________