Mai-Hime Turkce Mangası....
Anime Manga0 Mesaj
●52 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Anime Manga
- Mai-Hime Turkce Mangası....
-
26-09-2019, 08:16:10Yazan : (¯`•ZeiNo~>> Mai-Hime - Turkce Manga Evet tam 1 yıl oldu…Gecen sene Temmuz ayında başladığım Mai-HIME ( 44 bolum / 5 cilt ) cevirisini 1 yıl icinde tamamlayabildim. Manga cevirisinde ara sıra sizleri bekletmiş olsamda yavaş ilerlesem de sonuna kadar devam edeceğime soz verdim ve bitirdim. Boylelikle Turkiye’de yapılan nadir manga cevirilerine tamamlanmış olan bir manga daha eklendi. Ustelik bunu tek başına yaptığım icin belki de bir ilki başardım. ^_^ Mangaya o kadar alıştımki ayrılması gercekten zor olacak benim icin T_T Karakterlere ve hikayeye o kadar alıştımki sizlere anlatamam. Abartıyorum biliyorum ama ben boyleyim işte ^^’ Mai –HIME cevirisinin bitimiyle ayrıca Soul of Anime Projelerinden bir tanesi daha tamamlanmış oldu. Iyi okumalar =) Mai-Hime: Cilt 1: >DIRECT DOWNLOADDIRECT DOWNLOADDIRECT DOWNLOADDIRECT DOWNLOADDIRECT DOWNLOAD< adresteki boşlukları silerek download edebilirsiniz.... [img]http://img245.**************/img245/1391/mh5lx3.jpg[/img] Bolum 33: Yer Altındaki Kalıntılar Bolum 34: Geleceğin Anahtarı Bolum 35: Anne ve Kız Bolum 36: Kralice Bolum 37: Volkanik Prens Bolum 38: Sonun Başlangıcı Bolum 39: Savaşın Başlangıcı Bolum 40: Mai ve Natsuki Bolum 41: Adalet Olmez Bolum 42: Gelecegin Karşılaşması Bolum 43: Kılıc Bolum 44: Fuuka Akademisi’ne Hoşgeldiniz Soul Of Anime ekibi olarak manga cevirilerimiz devam etmektedir.... __________________