Karadeniz Teknik Universitesi'nde, Oğrenci Kolektifi grubu uyesi oğrencilere yonelik You Tube video paylaşım sitesinde video goruntusu ile olum tehdidi geldi.
Yonetime muhalif oğrencilerden oluşan KTU Oğrenci Kolektifi grubu uyeleri You Tube video paylaşım sitesinden tehdit edildi. ‘KTU Kolektif’ başlığıyla ekrana gelen video goruntusu ‘Mehter Marşı’ ile başlıyor. Goruntulerin başlangıcında, “KTU kolektifi misin nesin! Sana sesleniyorum... İc dinamikler hareke gecti. Sakın başkalarıyla karıştırmayın bizi, geliyoruz. Trabzonumuzda sizin gibi itleri havlatmayız. O fahişelerinizi alıp doğru mağaranıza donun. Uyarıyoruz, akıllı olun” cumleleri yer alıyor.
Goruntude, Oğrenci Kolektifi grubu oğrencilerin birlikte cekilmiş bir fotografına da yer veriliyor. Daha sonra ekrana kanlı bir el, kesik parmaklar, grup uyelerinin jandarmalar arasında goruntuleri, sonra da silah fotoğrafları arka planı onunde, “KTU Kolektifi akıllı olun. Okulunuzdan oldunuz, canınızdan olmayın. Bu son uyarı. Hoşgoru bitti. Haberiniz olsun” yazısına yer veriliyor. Goruntu, “Bu son uyarı. Ya diplomayla gidersiniz ya da tabutla..” ifadesiyle son buluyor.
İKİ GRUP KAVGA ETMİŞTİ
KTU’de onceki gun de aralarında Oğrenci Koloktifi uyelerinin de bulunduğu bir grup ile sağ goruşlu oğrenciler arasında kavga cıkmış, 11 oğrencinin hafif yaralandığı olayda 44 kişi gozaltına alınmıştı. Gozaltına alınan oğrenciler, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.
www.mozaikhaber.com
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Üniversiteler
- KTU'lulere Olum Tehdidi