Evet arkadaşlar ne delphi bilmemiz lazım nede bizi zorlayan makine diline yakın c# yada c++ yada bir şeyler bildiğini zannedipde paylaşmak istemeyen programcılara ..... Artık biraz ingilizcemiz varsa harika toolbarlar yapabiliriz. Nasılmı işte aşağıdaki linke tıklayınız. Artık frmtr ninde toolbarını gormek istiyorum belki bir yarışmada yapılabilir en guzel toolbar yamıyla ilgili. Burdan butun adminlere ve modlara seslenyorum. Bu konuyu sabitleresniz sevinirim ayrıca forumlar arasında bir ilk ve frmtr de.... Bu paylaşımımı otto ya armağan ediyorum... Teşekkurler bu uygulamayı sunun site Teşekkurler Bunu paylaşmama sebep olan otto Teşkkurler bu paylaşımı yapan By_Surmeneli Ve Teşekkurler FRMTR sitesi

Siteye Gitmek İcin Tıklayınız

Sizden uyelik icin bilgiler isteyecektir. Oraları doldurduktan sonra gelelim tool bar yapımına. Neler mevcut icerisinde peki ??

1.Kendi Logonuzu koyma imklanı
2.Link Butonlar koyma
3.Menu butonları
4.Rss Okuyucu xml formatlı
5.Etiketler
6.Televizyon
7.Radyo Player

...
gibi bir birinden cok guzel ve geliştirilebilir butonlar koyabilirsiniz. Yani geliştirilebilir butonunn resminden tutunda istediğiniz link radyo tv gibi sizin sectikleriniz link resim de koyabilirsiniz.Cok harika bir site arkadaşlar hem firefox hemde ie uyumludur. firefoxta script olarak kurulum yapabilirsiniz. ie de ise exe olarak kuruluyor.

Benim Yaptığım Toolbarlar

Nasıl Yapıldığıyla İlgili Bir Video

Siteden Bir Ongorunum