arkadaşlar ben m.u teknik eğitim fakultesi oğrencisiyim bu aralar bi harc komedisi yaşadık bunu paylaşmak isterim...

dekanlık imzalı ilanda kayıt tarihi tam hatırlamıorum ama son gun olarak 3 mart yazıodu sanırım fakat 1 mart gunu okulun icinde harc toplamak icin acılan akbank şubesine gittiğimde kapalı olduğunu gordum bu durum 2 ve 3 mart gunleri de devam etti...

sonra "25.000" mağdur gibi ben de oğrendimki aslında "kayıt" die yazılan olay ders kaydıymış ve harcı yatırmak icin son gun 28 şubatmış sanırım fakat dekanlık imzalı ilanda dediğim gibi sadece "3 mart kayıt icin son gun" yazmaktaydı..

yani harcı yatırmak icin son gun de olsa 28 şubatla ilgili hicbir bilgi yoktu!!!

kulaktan kulağa yapan arkadaşlar sure bitmeden paralarını yatırmışlar benim gibi dekanlığının imzalı ilanına guvenen arkadaşlar da olece kalakaldı...

durun daha bitmedi komedi...

neyse ole bole toplantılar felan derken 3 hafta gecti aradan ve karar acıklandı tabi normal olarak tekrar hesap acılması kararlaştırıldı cunku ortada kendi yanlışları ve 25000 mağdur oğrenci vardı (diğer fakultelerin bazılarında da yaşandı sanırım) karara gore harc paraları GECİKME FAİZLİ alınacaktı!!!!

sanki bizim sucumuz! hem mağdur olduk hem de faiz istiolar!!

neyse gecen hafta hesaplar acıldı bankaya gittim orda da bi komedi! oğrencilerin coğunun hesabında alakası olmadığı halde borcu tam 2 katı gozukmekteydi! bazı arkadaşlar faiz felan zannetti ama %100 faiz de olamazdı tabi gerci beklenirdi ama o kadar da insafsız değiller sağolsunlar %3 kondurmuşlar

bunun da girdilerdeki bi yanlışlık sonucu olduğunu oğrendik ve bunu duzeltmek icin de rektorluğe gitmemiz gerektiği solendi, rektorluğe gittik kuyrukta bekledik ve ilgili memurla goruştuk isim felan alındı ertesi gune durumun duzeltileceği soylendi...

ertesi gun bankaya gittim ve borcum %3 faiziyle normal gozukuodu Allah'a şukur odedim kurtuldum, o dekont elime gectiğinde dunyanın en mutlu insanı bendim