Evet arkadaşlar beytepedeyken başına gelen unutmadığınız en guzel anınızı bizlerle paylaşın.İlk aşılışı ben yapıyım.
Kimya bolumundeyim genel kimya lab alanlar bilir. Her deneyden sonra rapor denen illet bi mecburiyetimiz vardı birde ustune ustluk ingilizce yazmamız gerekiyormuş. Tabi oğrenci milleti işin kolay yolunu bulmu ikinci sınıflardan raporları satın alıyorlar ve kucuk oynamalarla yeniden yazıp teslim ediyorlar. Neyse ben kimseyi tanımıyorum tabi rapor bulamadım. İkinci lab dersinde bizden biraz buyuk gorunen bir kızı gozume kestirdim onunla tanışıp rapor istiyecem heralde kalmıştır labdan falan diye duşunuyorum. Sırıtarak yaklaştım gayet rahat bir tavırla meraba sende bu labın raporları varmı millet satıyormuş ben bulamadım da dedim. Kız başladı gulmeye ama nasıl guluyo anlatamam tabi bende neden gulduğunu anlamaya calışıyorum gariban gariban. Bana ne dese beğenirsiniz ben bu labın asistanıyım yani senin hocanım dedi. Haydaaa baltayı taşa vurdum ama nasıl terliyorum o an bi şekilde kıvırmam lazım. Baktım olacak gibi değil iice yuzsuzluğe vurup uste cıkmaya calıştım benim şucummu hocam sizde bu kadar genc ve guzel gorunmeseydiniz nerden biliyim ben diye. Yemedi ama bi ceza da vermedi. Tabi şimdi baya ii anlaşıyoruz.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Üniversiteler
- Beytepeden Unutulmayan Anılar