Emlak bolumune actım ancak ilgi olmadığından buraya da actım aynı konuyu
Arkadaşlar ben 19 yaşındayım.Marmara universitesinde okuyorum.aynı zamanda calışıyorum.aylık 1100-1200 tl gelirim var.Şuan bir akrabamın yanında kalıyorum.otobusle durakta bekleme haric 80 dk falan suruyor.arada fatura falan oduyorum.eve verdiğim para 150-200 u gecmiyor.onu da istediklerinden değil kendim veriyorum.işyerimle okulum yakın.okul goztepede.
oncelikle iki sorum olacak
1
şimdilerde okula daha yakın bir ev falan bulayım dedim.iki tane yakın arkadaşım var.birisi başkasıyla yuksek kiralı bir eve cıktı.pek anlaşamıyorlar kira da fazla geldi cıkmak istiyor.
diğeri de cemaat evinde kalıyor.o da sıkılmış durumda.700-800 geliri var.eve cıkabilir yani.
iki seceneğim var.ya okula en az 1 saat uzaklıkta bir yerde 400-500 e tek başıma ev kiralayacağım.ya da okula daha yakın bir yerde 800-900 e iki kişi cıkacağım.ama hangisini yapsam bilemedim.birinde tek başına kalıp rahatlık ağır basıyor.ama aynı zamanda gunde toplam 2 saatim boşa gidecek.biriyle cıksam da anlaşabilirmiyiz bilmiyorum.cocukluk arkadaşları bile kavga ediyor bazen okuyorum forumlarda falan.
dertsiz başına dert alma.yolun olsun ama kafan rahat olsun mu diyorsunuz.
yolda boşa zaman harcama evde anlaşılır bi şekilde mi diyorsunuz.
2
ev ararken internetten(malum siteler) mi bakayım yoksa emlakcıya mı gideyim.emlakcı daha kesin sonuc verir gibi.bi de daha ucuza evler var orda diyenler var.hangisi sizce
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Üniversiteler
- Eve cıkacağım sizce hangisi