Arkadaşlar işte size Başmakcı MYO hakkında bilgileri veriyorum.Lutfen herkes dikkatli okusun.İlk once Afyon Başmakcı M.Y.O Afyon merkeze tam 2.5 saat uzaklıkta bir yer.Aslında Afyon nun ilcesi ama Denizli ve Ispartaya daha yakın.Merkeze 2.5 saat Isparta ve Denizliye 1 saat.Bizzat belediyeden oğrendim bu bilgileri.İlce tam manasıyla gelişmemiş.Buyuk illerden gelenler icin bir şok olabilir Ama gerek belediye başkanı gerek halkı oğrencileri karşılamak icin surekli calışıyorlar.Okula gelince eğitimi butun eşyaları sıfırdan duzenlenmiş belediye binasında yapılıcak gecici sure.Bu gecici sure tabi 2 sene kadar surecekmiş.Okul gayet guzel belediye binasını okula cevirdikleri icin.İlcede ve yakınlarda Erkek oğrenci yurtları bulunmamaktadır.Sadece kız oğrenci yurdu bulunuyor.Tam okulun karşısında kız yurdu.Erkek oğrenciler icin ise barınmayı sordum belediye başkanına.Bana dediki siz hic merak etmeyin butun eşyalarınızla evleriniz hazır olacak.Bunun icin komite falan kurduk hocalarımızla.Siz sadece giyiceklerinizi alıp gelceksiniz dedi.Fiyat konusunda sorduğumda ise siz hic merak etmeyin.Kimseyi zorluycak fiyat vermeyiz hatta belki ilk etapta oğrenciler alışsın diye belki para bile almayabiliriz dedi.Halk ise oğrenci kısmına sıcak bakıyor.Kultur bakımından gelişmesi icin onlarda istemiş universiteyi.Şimdi ben bu akşam istanbula tekrar donuyorum.Pazartesi gecesinden tekrar yola cıkıcam Salı sabahı kayıda gidicem kısmetse!Eğer onceden gidip keşif yapamamış arkadaşlar varsa,kayıt afyon merkezde yapılıcak ahmet necdet sezer kampusunde orayıda gezdim gordum,bilmeyenler varsa benim gibi pazartesi geceden yola cıkıcak arkadaşlar varsa istanbullular icin gece otogarda buluşabiliriz.Yol 7 saat suruyor afyon otogar.Kayıt kampusude 15 dakka falan suruyor.Şehirici otobusleri var.Eğer dediğim gibi pazartesi gecesinden cıkıp salı sabahı gelicek olan varsa buluşmak isterse msn adresim........ekleyin pazar oğlen msn de olurum.Konuşuruz.Ya da sormak istedikleriniz varsa bu konu hakkında ekleyebilirsiniz.Bu arada ayın 27 sinde eğitime başlıyormuş.Erkek oğrenciler mecbur ev tutucaz.İstanbuldan olan arkadaşlarla buluşursak dediğim gibi az da birbirimizi tanısak belki aynı evde kalmaya karar verebiliriz.!Msn den ulaşabilirsiniz!

NOT: Bu konu bana ait değildir!Zaten acılış tarihi bundan tam 1 sene once!!!Bana ozel mesajdan okul hakkında soru sormayın ama illede sorarsanız sizin icin arkadaşıma sorabilirim.Burda heralde o okula giden arkadaşlar var onlarada sorabilirsiniz.

Ozelden gelen sorulara cevap:
Ben bilmiyorum!Arkadaşım gitmişti ama 1.5 ay dayanabildi Giden arkadaşlara sorarsan daha iyi yanıt alırsın!Arkadaşımın dediği arkadaşlarım cok iyiydi ama oraya myo nun acılma sebebi halkı kalkındırmak icin falan diyodu.Adam zaten geldiğinde sus pus dondu 1 ay acılamadı

[email protected] ekleyebilirsiniz.Başmakcının yerlisi.