Arkadaşlar Merhaba,
Ben C.U Bilişim Teknolojileri - Bilgisayar Programcılığı On Lisans mezunuyum. Sormak istediğim bir iki soru var.
Bizim okulumuz Lise bitiminden sonra MYO' ların askerliğini tecil etmiyordu ( EK C2 belgesini okuldan alıp askerlik şubesinde tecil ediyorduk.) Ben ilk yıl başladığımızda askerlik kağıdım geldiğinde tecil ettirmiştim.. '' 2 yıl tecillisin '' demişlerdi. Şimdi 2 yıllık bolumu bitirdim diplomam elimde ve askerlik icin ne yapacağımı acıkcası bilmiyorum. Bolumumun 2 yıllık acıktan devam ettirerek okuma fırsatından yararlanacağım. Bu arada bir iş bulmayı planlıyorum. AOF kayıtlarına daha var.. Askerliği nasıl tecil ettirmem gerek şimdi AOF de okuyacağım dediğim zaman tecil ettirme şansım varmı onları merak ediyorum.

Yani kısacası 2 yıllık on lisans bolumunu bitirdim. Acıktan 2 yıl daha okurken duzenli bir işte calışıp bu sırada AOF' ni tamamlayıp lisans bolumu mezunu olmak istiyorum. Fakat Mezun olduğum icin askerliği AOF e kayıt olduktan sonramı tecil ettireceğim tecilim devammı ediyor bilmiyorum. Şimdiden teşekkurler.