İlk olarak hepinize yardıma geldiyiniz icin teşekkur ederim sizler benim buyuyum sunuz hepinize saygı duyuyorum hepiniz deyerlisiniz eyer kusurum olursa ozurdilerim.Ben duz lise oğrencisiyim acıkcası sbs de pek fazla ilgi duymadım pek fazla ders calısmadım cok hatalarım oldu calısmadığıma da pismanım ve arkadas larımın cogu anadolu,Fen bilmem hangi liselere giderken ben duz liseye gittim ve arkadaslarım beni kınamaya basladılar ama ders calısma isteklendim hırs landım inat ettim lise 2 ye gectim ama arkadaslarım herzaman benim gururumu kırdı herzaman ezildim :'( nasıl bi duyğu oldugunu bilmezsiniz. bana deyer veren cogu kişi artık yuzume bile bakmaz oldu.Her zaman sinir ettiler beni , acıkcası bu bana cok buyuk yaralar actı simdi oz guvenim yok oldu.Artık cevrem beni başarısız bir birey olarak tanımlamaya basladı ve gercekten hastalıktan beter bi duyğu hastalığına kapıldım

simdi buyuk hedeflerim var ama hedeflerimi bir turlu dogru secemiyorum neyi secmem gerektiyinide bilemiyorum meslek lisesine gidip faprikalarda kole gibi calısmak ta istemiyorum sadece universite nasıl secmeliyim neye gore secmeliyim nasıl hazırlanmalıyım bilmiyorum.Ben spor a bayılırım bedenide cok severim astronomiyede merak ilğim var edebiyatıda seviyorum derslerim cok kotu deyil sadece 1 tane zayıf var cografya neler yapmalıyım siz bu kotu gunlerden gecmiş insanlar olmalısınız bana yardım edin.