Selam
Herkese iyi gunler iyi calışmalar .
C++ da yazılmış DOS ortamında calışan bir muhasebe programı var bu programa ek bir ilave yaptırmak istiyorum tabiki parasıyla ancak yazan firma şahıslara yonelik tek kişilik bir uygulama yazamayacaklarını soylediler.. benim başkasına yaptırmamın bir mahsuru olup olmadığı sorusuna ise sorumluluk kabul edemeyecekleri gibi ayrıca bunu yaptırabilmek icin gerekli olan (teknik olarak anlamadığım) bazı şeylerden bahsettiler , bilgisayarımdaki programa ait exe dosyalarını acıp duzenlenemediği gibi şeylerden bahsettiler bu arada kodlarınıda kimseyle paylaşamayacaklarını hem bana hemde aracı olarak anlaştığım bir yazılım firmasına da soylemişler. İstediğim şey ise sadece DOS ortamında calışan bu programın gun icindeki işlenen bazı bilgileri XML formatında bir dosyaya kaydetmesi . zaten buna benzer bir uygulaması var ancak oluşan Xml dosyasındaki veriler yeterli değil ben tum fatura uzerindeki bilgileri istiyorum muşteri isimleri kod numaraları gibi .... Bu olay cokmu zor birşey ?
C++ ile ilgili uzman arkadaşların cevapları benim icin cok onemli .. birde herhangi bir yazılım firması neden bunu yapamıyor ? yani bu exe dosyası denen şey acılıp duzenlenemiyomu hic bi şekilde ?