Servis sağlayıcı Superonline, TTNET'in Vitamin servisine rakip olarak hazırladığı Super Sınıf'ı hizmete sundu.

Superonline, Milli Eğitim Bakanlığı oğretim programlarına uygun olarak geliştirilmiş ve internet uzerinden kullanılan eğitim destek paketi “Super Sınıf’ı, Okulistik işbirliğiyle oğrenci ve velilerin hizmetine sundu.

İlkoğretim 1. sınıftan 8. sınıfa kadar olan oğrencilerin eğitim hayatını kolaylaştırmak icin hazırlanan “Super Sınıf”la cocuklar; evden eğlenerek, sıkılmadan, okuldaki derslerini tıpkı oğretmenleri anlatıyormuşcasına, sesli ve gorsel animasyonlarla bilgisayar başında tekrar edebilecekler. Derslerine “Super Sınıf”la hazırlanan cocuklar bu sayede, hem aileleriyle daha fazla zaman gecirme imkÂnına kavuşacaklar, hem de ertesi gunun derslerine daha hazır hale gelebilecekler.

Turkce, Matematik, Hayat Bilgisi, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, derslerini kapsayan “Super Sınıf”; oğrenci ve velilere sesli, gorsel ve etkileşimli bir icerik sağlıyor. Super Sınıf’ın iceriği, Superonline-Okulistik işbirliği ile oğrencilere kapsamlı bir şekilde sunuluyor.

“Super Sınıf”a uye oğrenciler; sesli ve gorsel konu anlatımları, yardımcı elektronik ders kitapları, eğitsel bilgisayar oyun ve etkinlikler, yeni oğretim programlarına uyumlu binlerce cozumlu soru ve yılda sekiz defa on-line değerlendirme sınavı uygulamalarından yararlanabiliyor.

Superonline uyelerine aylık 5 TL veya yıllık 36 TL'lik avantajlı fiyatlarla sahip olunabilecek “Super Sınıf”a uye olmak isteyenlerin www.superonline.net/supersinif ‘ı ziyaret ederek gerekli işlemleri gercekleştirmeleri yeterli olacak.

mynet