iPad satın almak isteyenler, bu iddiaya gore onu satın almaktan "bir sureliğine" vaz geciyorlar!
Windows 8 ve Windows RT surumlu Surface'in piyasa sunulmasına 7 haftadan daha az bir sure kala iPad almayı duşunenlerin kafası karışmış bir durumda. Gorunuşe bakılırsa bazı kullanıcılar Surface'i beklemeyi tercih ediyorlar - en azından Windows 8 bir yazılım geliştiricisine gore.
Bu gun Waikato Times'ta yazılan bir makaleye gore Yeni Zelanda merkezli yazılım şirketi olan Marker Metro kurucularından Ben Gracewood, onumuzdeki yıl 25 ila 50 arasında Windows 8 uygulaması geliştireceklerinden bahsetti.
Gracewood acıklamasında:
"Ben Microsoft'un Surface duyurusunun cılgınca olduğunu duşunuyordum. Cunku cıkış tarihi ve fiyatı belli değil. Ancak bu duyurudan sonra iPad satın almak isteyenlerin Surface cıkana kadar alışlarını ertelediklerini gordum" dedi.
Makalede ayrıca Enlighten Designs icra kurulu başkanı olan Damon Kelly'de Windows 8 tabanlı cihazlar icin 100 uygulama geliştireceklerini acıkladı. Surface'de olan gelişmelerden haberdar olmak istediklerini de sozlerine ekledi.
Apple'ın 9.7 inc'lik iPad'i Mart ayında piyasa sureceği iddia ediliyor. Bu soylentiler sonbahar aylarında (veya belki de bugun) daha kucuk bir iPad ile tanışacağımız habercisi gibi.
Bu arada, Microsoft Surface'in viral reklamları, Los Angeles sokaklarını suslemiş durumda. Surface Facebook sayfasında yayınladığı fotoğraflarda ki "Click in" sloganı ise dikkat cekiyor.
Veteknoloji
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- iPad, rakibine mi takılıyor?[BT]