Geniş urun yelpazesi ile Acer bu sefer de oğrencileri duşunerek onlara okul arkadaşı olabilecek bir urun sundu.
İnce, hafif, şık tasarımı ve uzun pil omruyle TravelMate B113, oğrencilerin hem evde hem de sınıf eğitiminde notebook kullanımı icin ideal cozumdur. Oğrencilerin sınıfta arkadaşları ile gercek zamanlı olarak bile icerik oluşturma ve paylaşabilmelerine izin vererek tum iletişim ve mobilite ihtiyaclarını tumuyle karşılar. Hem yeni başlayanlar hem de deneyimli kullanıcılar icin mukemmel olan bu cihaz, temel fonksiyonlar ve kullanım kolaylığı sağlar.
Sınıfta her şey oğretmenlerin kontrolunde
Bu dizustu bilgisayar aynı zamanda Acer Classroom Manager gibi oğretmenlere sınıfta oğrencilerini yonlendirme, izleme ve oğrencileriyle iletişim kurma yeteneği sağlayan bir dizi onyuklu eğitim setine veya ucretsiz indirilebilen yazılıma sahiptir.
Tum gun kablosuz kullanım rahatlığı
6 hucreli piliyle TavelMate B113, oğrenciler icin yalnızca birkac priz bulunan sınıflarda yeniden şarj etme ihtiyacını veya dersin ortasında bilgisayarların kapanması rahatsızlığını ortadan kaldırarak benzersiz bir ozgurluk ve mobilite sağlayan 7 saatten fazla pil omru barındırır.
Oğrenci cantasında kolayca taşınmak icin tasarlandı
Ultra ince (21mm'den daha kısa) ve hafif – yalnızca 1.38 kg ağırlığında – olan TravelMate B113, son derece yonetilebilirdir ve oğrencilerin sırt cantalarına fazla yuk bindirmeden kolayca sığar. Kucuk boyutuna rağmen bu dizustu bilgisayar, yazı yazmayı daha pratik ve konforlu bir hale getiren geniş tuşları bulunan bir klavyeye sahiptir.
Okul sıralarında Notebook zamanı
TravelMate B113, kendisini gunluk bir okul arkadaşı yapan kullanışlı bir 11.6” ekrana, Acer Office Manager'a ve guclu guvenlik uygulamalarına sahiptir. Acer Office Manager eğitim kurumunun tek bir basit yonetim paketi icerisinde guvenlik onlemleri almasına, IT varlıklarını izlemesine ve bakım gorevlerini proglamlamasına izin veren bir yonetim cozumudur. Ayrıca, TravelMate B113 temel ozellikleri birleşik bir arayuzde bir araya getiren onemli bir guvenlik ve yonetim aracları paketi olan Acer ProShield Manager ile birlikte gelir. Acer ProShield dizustu bilgisayarı BIOS seviyesinden uygulama seviyesine kadar istenmeyen erişimlerden korur, onemli dosyaları şifreleyerek ve bir kişisel guvenlik surucusunde (PSD) saklayarak guvende tutar ve kullanıcıların istenmeyen dosyaları veya klasorleri kurtarma işleminin otesine kaldırmasına izin verir.
KAYNAK
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Acer’dan en iyi okul arkadaşı!