iPhone 4S cebinde patladı (Video)

Finlandiya'da 17 yaşındaki bir oğrencinin cebindeki iPhone 4S patladı.

YORUM YAZ

HABERİN ETİKETLERİ
cep telefonu | Apple | iPhone 4S | akıllı telefon |

İLGİLİNİZİ CEKECEK FOTOLAR

İLGİNİZİ CEKECEK HABERLER
'Cep'te renkli mesaj devrimi Steve Jobs'un buyuk korkusu Firefox iPad'e geliyor Teknoloji devi tablet işini bırakıyor

İLGİNİZİ CEKECEK VIDEOLAR
İphone 4S cebinde patladı

Finlandiya’da 17 yaşındaki bir oğrencinin cebindeki iPhone 4S patladı. Cebinden cıkan dumanı fark eden genc, “Telefon uc aydır sorunsuz calışıyordu” dedi.

İPHONE 4S CEBİNDE PATLADI (VİDEO)

Fin basınında yayınlanan bir videoda, Henri Helminen babasının arabasından cıkıyor. Yazın calıştığı iş yerine doğru yuruyen videoda Henri’nin cebinden dumanlar cıkmaya başlıyor.

Bu sırada aceleyle telefonu cebinden cıkaran Henri telefonu uzaklara fırlatıyor. Yaşananlar guvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, Henri iPhone’un ureticisi Apple ile iletişime gectiğini soyledi.

Henri, “Telefonu 3 aydır sorunsuz bir bicimde kullanıyordum. Daha once ısınma bile meydana gelmemişti. Apple telefonu inceleme kararı aldı” dedi.

Henri’yi işe goturen babası Juho Helminen de, “Once oğlumun sigaraya başladığını duşundum fakat daha sonra bağırmaya başlayınca yardıma koştum. O gun işe bir saat erken gittiği icin facianın eşiğinden donuldu. Cunku normalde o saatlerde telefon yanındayken uyuyordu” dedi.

Henri’nin elinde yanık izi oluştuğu kaydedildi. 2011’de Sydney’de bir iPhone 4 alev almıştı. Ote yandan Apple tutkunları yaşananların gerceği yansıtmadığını one surdu.

Vatan Gazetesi'nin haberine gore; bazı kullanıcılar, internet sitelerine “Olayın yaşandığı yer Nokia’nın fabrikasına cok yakın. Apple’ın satışını duşurmek icin boyle bir video yayınlandı” acıklamasını yaptılar.