Google'ın PC işletim sistemi Chrome OS artık cok daha iyi... İşte onu denemek icin 5 neden!

Google'ın işletim sitemi Chrome OS, 2011'in hayal kırıklığına uğratan anlarından birine imza atmıştı. Cıkışı geciken işletim sistemi, hem tam bitmemiş hissi veriyordu, hem de işlevleri bakımından eksik ve yavaşdı. Ancak Chrome OS, cıktığından beri Google tarafından yavaşca geliştiriliyor ve guncelleniyor. Bu guncellemelerin işletim sistemini kullanım deneyimi acısından oldukca geliştirdiğini soylemek mumkun. İşte Chrome OS'a tekrar şans vermeniz icin 5 neden:

Daha iyi performans: Chrome OS'un en onemli eksilerinden bir tanesi, yavaşlığıydı. Coklu dokunmatik kaydırma yavaştı ve coklu sekmeler de oldukca ağır calışıyordu. Sayfaların cizilmesi de uzun zaman alıyordu ve bir Windows netbook'undan daha iyi değildi.

Ancak Google, zaman icinde bu sorunları giderdi. Coklu dokunmatik ozelliği akıcı hale getirilirken web'de gezinme, artık tipik bir Windows netbook'undakinden daha iyi. 5-6 sekmeye kadar coklu sekme gezintisi de artık daha akıcı.

Kaynak