Google'ın Jelly Bean'den onceki son mobil işletim sistemi olan Android 4 Ice Cream Sandwich guncellemesinin, LG Optimus 2X icin de yayımlanmayacağı LG Kanada tarafından acıklandı.

31/07/2012 10:05

LG firması kullanıcılarını hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Dun yaptığımız haberle sizlere LG Optimus Black modelinin Android 4.0 Ice Cream Sandwich guncellemesini almayacağınıduyurmuştuk ve sizler de bu konuya buyuk tepki gostermiştiniz.
Tepkiyi surdurmeye hazır olun. Zira LG, cift cekirdekli akıllı telefonların onculerinden Optimus 2X'in de Android 4.0 Ice Cream Sandwich guncellemesini almayacağını Kanada ofisinin resmi Twitter hesabından bildirdi.
Hatırlarsanız LG Optimus 2X ilk kez duyurulduğunda oldukca heyecan yaratmış ve yayımlanan ilk tanıtım videosunda Apple'ın internet tarayıcısıSafari'yi iPhone 4'ten iki kat daha hızlı calıştırarak şov yapmıştı.
Gelin gorun ki LG, Voyager'dan bu yana piyasaya surduğu en heyecan yarataran telefon olan Optimus 2X'e verdiği desteği kesecek.
Tabii dun de soylediğimiz gibi isteyen kullanıcıların (ki garanti surenizin dolmuş olması kuvvetle muhtemel) Custom ROM'lar aracılığıyla işletim sistemlerini guncelleyebileceklerini belirtelim ve haberimizi noktalayalım.

Shiftdelete