Arkadaşlar ben 10.sınıfa gectim ama meslek konusunda hic bir fikrim yok neredeyse , sizden yardım bekliyorum .
Arkadaşlar oncelikle benim en başarılı olduğum dersler yabancı dil dersleri ve ayrıca cok da ilgim var , kendim canım sıkılınca farklı dilleri acıp bakarım , araştırırım .
Resime ve muziğe yeteneğim var , keman calıyorum.
Diğer dersler olarak hemen hemen dil dışında butun derslere ilgim ve başarım aynı gibi duruyor . Sadece fizikten hoşlanmıyorum .
10.sınıf icin ise MF sectim hicbir kararım olmadığı icin . Okulumuzda da sadece TM ve MF sınıfları var . SBS olarak ise 464 puanla girdim liseme ...
Ne yapsam hic bilmiyorum , sevdiğim mesleği yapmak istiyorum . Yurtdışında yaşamak istiyorum yada en azından seyahat etmek . Mesleğimle alakalı olmasa bile en az 3-4 yabancı dil oğrenmeyi duşunuyorum . Felsefe konularına da meraklıyım .
Bir ara psikoloji duşunuyordum ama şimdi uluslararası ilişkiler duşunuyorum . Ama sanırım iş imkanı pek yok , eğer ideal bir meslek bulamazsan eczacılık yada tıp duşunuyorum . Ama farklı bir hayatım ve mesleğim olsun istiyorum . Sizce ne yapmalıyım lutfen yardım :S
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Üniversiteler
- 10.Sınıfa Gectim Meslek Sorunu