Konuyu daha once acmıştım fakat başlık acıklayıcı olmadığı icin kitlenmişti o yuzden tekrar actım belirtmek isterim...

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.. Bilgisayarım onceden 512MB Ram 256MB Ekran Kartına sahipti.. Oyunları gayet rahatlıkla oynayabiliyordum cunku nostalji oyun takılıyodum Ama gecen ay 2GB Ram taktırdım ve format attım. O gunden itibaren bilgisayarımda değişik sorunlar ortaya cıktı..
1- Oyunu actıktan bir kac dakika sonra bilgisayar kapanıyor.. (res değil direk kapanıyor)
2- Uc - Dort gunde bir bilgisayar kendiliğinden kapanıyor..
3- Sitelerden videoları tam ekran izlerken bilgisayar kapanıyor..
4- Cok fazla program acık olunca bilgisayar kapanıyor...
5- Bilgisayar acılırken bir soru soruyor. Y veya N tuşlarına basmam gerekiyor. Y tuşuna basıp bilgisayarı acıyorum..

Kafamı karıştıran problem şu noktada: İki tane 1 GB'lik ram taktırdım. Ramlerden biri arızalı veya ikisi arızalı olabilir. Ya da ramla hic bi alakası yoktur bir kablo cıkmıştır. PC hakkında fazla bilgim olmadığından dolayı aklıma başka birşey gelmiyor. Eset Antivirus programı kullanıyorum. Bilgisayar taraması yaptığımda hic virus bulmuyor. Yardımcı olursanız gercekten cok sevinirim bu sorunları cozmem lazım.. Şimdiden teşekkur ederim.