arkadaslar şimdi bnm bi tane pc war. beni deli etti diye bilirim.şimdi sorunu anlatıyım:arkadaslar şimdi ben okuldan geliyorum pc yi acıyorum pc acılıyo hoş geldiniz diyo sonra ana ekran geliyo ve 5 saniye sonra ekron gidiyo ve sinyal kablosunu kontrol ediniz diyor.ewt ekran gitti ve klavyeyle oynuyorum (Num LOck) ile fln oynuyorum onlarda yanımıyo veya sonmuyo yhani pc ekranın gitmesiyle donuyo.sonra kasanın icini acıyorum RAM ları temizliyorum fln yine olmuyo sonra ekran kartı fln derken hepsiyle oynuyorum ve en sonunda geliyo bu sefer ise nette geziyorum fln 5-7 dk fln oluyo ve yine aynı sorun ekran gidiyo sonra yine res yine yaptığım herşeyi tekrarlıyorum sonra yine acılıyo bazen yine yapıyo bazen yapmıyo işte bol earkadaslar ama pc yi ilk actığımda her zaman aynı sorunu 1 saat yasıyorum.arkadaslar bu sorun icin ALLAH RIZASI İCİN YARDIM EDİN LUTFEN;!!!.yoksa deli olucam...NOT:bence sorun sanki anakart ile ekran kartı arasında gibi geliyor ama ilk once sizlere danışııym dedim ewt arkadasalr bukadar coq uzn oldu ama :d deli olmaktan iyidir.arkadasalr lutfen ama lutfen yardım pls:::::

++++++upup rep......istemediği kadar. lutfen