windowsum 160 gb lik hd ye yukluydu ilk aCılıŞta kasa calıstığı halde ekran gelmiyordu ikinci kez reset tusuna basarak acıyodum. bir gun acıkken kapandı tekrar acmaya calıştım ama windowsa hoşgeldiniz ekranından once yane kayan cubuk ekranından sonra kapanıp tekrar acılıyodu bilgisayar. bende format atmaya karar verdim ama cd den onyukleme icin tuşa basın ekranında tuşa basınca ekranrana ''yukleme icin donanım yapılandırması inceleniyor'' yazısı geliyor ve orada billgisayar donuyor o yazı oylece kalıyor bekliyorum ama mavi ekrana gecmiyo yane format ekranına. eski hd ımde windows yukluydu onu taktım butun driverları yukledim guncellemeleri yaptım.yine format atmaya calısınca gene aynı yerde donuyor bilgisayar ramları cıkarıp teker teker denedim ıde kablosunuda deyiştirdim iki ayrı cd rom denedim ve iki ayrı windows cd si denedim ama gene aynı hic bişey deyişmedi. ana kartta 4 tane sata girişi var ama ben ıde kablosunu kullanıyorum sadece ve kartımın power girişi 24 pinli ama 20 pinli power takılı bilmem yardımcı olurmu sorunu cozmede yada bununla ilgisi varmıdır bilmiyorm. biraz uzun oldu ama tam alatabileyim diye . yardımcı olurmusunuz lutfen