arkadaşlar ben aranızda yeniyim iaşşalh bundan sonra hep beraber olucaz benim ilk bilgisayarım masaustu klasik bir bilgisayar ben hic oyun oynamazdım taki ortaokula gelene kadar sonra oyuna filan merak saldım ama bir turu oyun oynayamıyordum cunku pc fena kasıyordu anca cozunurluğu 800x600 filan yapınca biraz oynayabiliyordum oda malum ateri oyunu gibi oluyordu tam 4 sene son model bir laptop alma hayaliyle yandım hep gittiğim yere taşıyayım hemde hızlı olsun istiyordum ve birgun birisiyle tanıştım bana oyun icin olduğunu soylediği bir laptopu verdi tabi ben o zaman ozellikten filan anlamıyordum(6 ay oncesi) neyse aldım pc cok yavaştı neyse xp formatladım biraz hızlandı yapacak bişey yok 1.050 TL’ye aldım bilgisayarı ozelliklerini soyluyorum acaba ben bu pcye ne yapabilirim nasıl oyunlarda kasmadan oynayabilirim grafikler hic ama hic onemli değil yeterki kasmasın birde bir tanıdığım dediki pcnin ramini vb. yukselt hızlanır ama abi dedim ekran kartı duşuk dediki canım ekran kartı sadece grafik icin onemlidir yani 256lık ekran kartıyla 1 gb lik ekran kartı arasında hic bir şekilde hız anlamında bir fark yoktur ama grafik konusuna gelirsen dunyalar kadar fark var dedi acaba doğrumu soyluyor mesela pes8 oynuyorum gta vice city oynuyorum kasıyo acaba ekran kartından mı ramdanmi pcmin bazı ozellikleri aşağıda başka ozelikleride isterseniz onlarıda gonderirim
BIOS: BIOS Revision: 1.00.11CA
Processor: Pentium(R) Dual-Core CPU T4200 @ 2.00GHz (2 CPUs)
ram:1 gb(ama 256'sını ekran kartı alıyo)
ekran kartı:SiS Mirage 3 Graphics(256 mb payaşımlı)
tekrar soyleyeyim oyunlarda kasmasını istemiyorum grafikler onemli değil.bu bilgisyarın hangi parcalarını yukseltem ounlarda hızlanır
şimdiden teşekkurler
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- Arıza Teknik Destek
- 2. bilgisayarım ama yine aynı sorun buda benim bahtım!