merabalar benim bilgisayarımda cok ceşitli donma proglemi [] var yani oztenlersem
hoşgeldiniz yazısında ,
bilgisayar her hangi bir işler yaparken (intde gezerken oyun oynarken ama oyunlar ole yuksek dereceli oyunlar değil her hangi bi klasor e girerken )
bazende hata vererek normale donuyor bazen kilitlenip rest atıyor (genelde rest taıyor)

ama donmanın her hangi bir zaman mekanı yok yani her an dona biliyor bazen rest lenip yoluna devam ediyor bazende restden sonra bilgisayar acılınca gene rest cakıyor hic bişi acmasam bile attığı oluyor

ve rest atcağını bilginin uzerindeki kırmızı ışıkdan anlıyorum hic kesmeden yanınca rest atıyor

format attım , ramlera bakdım , ekran kartı slotunda , işlemcim biraz sıcak ama rest atacak kadar değil 30 la 45 en fazla 50 derece , psu cok eski değil vede bilgisayarı cok rahat kaldırıyor
kablolar yerinde

ama dikkatimi ceken bir olay oldu bilgisayarı kapattım (anakarta elektirik gidiyorken) fişden değilde
psu daki anahdarı kapadığımda anakarttaki ışık bir sure yandı (bunda 1 proglem yok ama)
sonra sondu ve kısa 1 suresonra 3 defa yanıp sondu bu sırada hoparlorler acıkdı o elektirk akımı hoparlorlerede vurdu cok az bir miktar
eskiden bole bir olay yokdu ne zaman başladığındanda tam emin değilim ama belki işimize yarar diye yazdım

bilgisayarım

p4 3 ghz 1gb ram FX5200 128mb 80gb hdd anakart intel D865GLC

yaklaşık 4 senesi var şu zamana kadar bir sorun cıkartmadı

şimdiden sağolun cvp lar icin