meraba arkadaşlar,
uzatmadan konuyu aktarayım size..bir suredir forumlarda araştırma yapıyorum bu konuda, malesef faydası dokundu diyebileceğim bir cozum bulamadım..başlıktaki notebook u kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır..kullanmaya başladıktan 3 ay sonrasında, oyun oynadığım zamanlar fan cok sıcak hava vermeye başladı..bundan bikac ay sonrasında da oyunlarda 15-20 dakika icinde sistem kendini resetlemeye başladı(mavi ekran vererek ve yaklaşık 95-100 derece işlemci ve ekran kartı sıcaklığında)..malesef en duşuk ayarlarda bile oyunlar oynanamaz hÂle geldi..bir arkadaşım işlemci soğutma macunundan bahsetmişti..ben pc yi servise verdim ve macunun yenilenmesini istedim..
servisten donunce bikac ay normal olduğunu duşunduğum sıcaklıklarda oyunları calıştırdı..ama şu an ısınma sorunu nuksetti ve ben de sorunun sistemde mi yoksa bende mi olduğundan emin olmak istiyorum..
kısacası, bu konuda bilgisi veya deneyimi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum..muhtemel yanlış kullanımım, alabileceğim onlemler ve varsa cozum onerilerinizi yazarsanız sevinirim..şimdiden teşekkur ediyorum..
biraz uzun oldu ama okuduğunuz icin de teşekkurler