Arkadaşlar yeni yayılan link şeklinde msn virusu 1000 lerce kişini bilgisayarına format atmasına sebeb olmuştur cok uğraştım ve virusun silinmemesine yol acan sorunları buldum virus sistem dosyanıza otomatik kuruluyor ve virus programınızın kendini guncellemesini onluyor o yuzden defalarca taratsanız bile virusu silemiyor ve madur durumda kalıyorsunuz bunun icin size 2 yol vereceğim 2 sinide deneyin

1. eski bir virus programı olan HijackThis adında programdır bu program 1 mb. bile değil kurun ve bilgisayarı taratın ve cıkan dosyaları silin, ayrıca bu program eski kullanılmayan cerezleri atıklarıda silip sistemi hızlandırır %100 calışır ingilizce dil seceneğini secip Do a System scanand save a log file ye basın boylelikle taramaya başlar tarama bittiği zaman altta fix checked yazan yere basın bu kadar kolay
rapidshare.com/files/303608333/HJTInstall.exe.html
kesin calışıyor kendim upload ettim

2 yol ise avg 9.0 programı indirip guncelleyin avg kendi guvenlik dosyası yonunden cok kaliteli program arkadaşlar virus onun guncelleme yapmasını engelleyemiyor ayrıca her zaman kullanmak isteyeceğiniz bilgisayarınızı kasmayacakbir virus programı yine kendi uploadım olan avg 9.0 turkce free yani hm turkce hemde bedava olan avg yi indirin kurun gunceleyin ve bilgisayarınızı taratın işte bukadar viruslerden kurtulmuş olursunuz

rapidshare.com/files/303625570/avg_free_90_TR.exe.html

bence sırasıyla 2 yoluda deneyin ilk 1.sini ve sonra 2. sini tamamen kurtulacaksınız emin olun %100 denendi başka bilgisayarlarada denedim oldu ve sorun kalmadı eskisinden daha hızlı calışacağına emin olun

bunlardan başkayollarda var regeditle yapılıyor ama kafa karıştırmaya gerek yok hata yaptığınızda format atmak zorunda kalıyorsunuz bu yontem risksiz dir garantidir
yeni uye olduğum icin linkyazamadım tam olarak siz başlarına httpyi koyarsınız

2 programda setup tur zip yoktur rar şifresi yoktur
bu virus cok uğraştırdı beni ama cozdum bi teşekkuru cok gormeyi arkadaşlar iyi omur diliyorum