sevgili dostlar cok acil yardıma ihtiyacım var.
Saat gec oldugu icin birkac saat once tam pcnin başına oturdum ki (o an pc acık ve ben başka bir odadan geliyorum) pcde pencereler acık ,gezineyim derken dondu.Tam da yeni bir muzik acmıştım. Muzik calıyor ama pc cevap vermiyor.Lafı uzatmayayım ben ahali rahatsız olmasın diye guc tuşuna basık tutup kapattım.Kapatmaz olaydım. pc windows en iyi yapılandırmayla devam etsin , normal başlasın yazılı ekran var ya hani hepimizin bildiği oraya geldi. guvenli kip calıştırma dahil yapmadığım şey kalmadı. Microsoft windows xp ekranı geliyor ya acılırken onun hemen ardından 1 saniye bile surmeyen mavi ekran hatası veriyor ve yeniden başlıyor.Ne yazdığını bile goremiyorum. sonra harddiski cıkardım ram i cıkardım wireless adaptorunu cıkardım.Sonra hepsini taktım yerine hatta bios pilini bile kısa sure şase yaptırıp yerine taktım.Biosun resetlendiğini anladım ilk acılışta.Ancak sonuc değişmedi.!!
evde cd yok bende usb den format atayım dedim.onceden hazırladıgım bi usb bellek vardı hazırlamış oldugum.Format sayfasında C: ve D: suruculerinin gorunmesi gereken yerde suruculer gorunmuyor.O da ayrı problem ben ne yapacağım?Cozum onerisi olan ustaların onerilerine bekliyorum.
pc ozellikleri:
xp home
hp intel centrino işlemciye sahip 80gb hdd ide ve 512 mb ram dvd writer...
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Arıza Teknik Destek
- hp dizustu pcnin başına gelenler yardım :(