arkadaşlar. bilgisayar oyunda yada ıntrnet de yada daha ilk acıldığı sırada kendi kendine kitleniyor. hic bi şekildede duzelmiyor. tek caresi reset atmak oluyo. reset atıyorum ama monitorun yeşil ışığı yanmıyor ve bios tan ses gelmiyor ama pc calışıyor. kapatıp acıyorum defalarca yine aynı. durum boyle olunca biraz kurcaladım işlemciyi cıkardım tozunu falan temizledim taktım calıştı hemen ardından yine aynı sorun oluştu. ve deneye deneye emin oldum ki . sorun şu ; işlemci uzerindeki fan ın mandallarını kaldırıyorum pc sorunsuz calışıyor. ama mandalları kapatınca ya dediğim gibi acılmıyor pc yada acıldıgından biraz sonra kitlenip kalıyor. ne yapabilirim bilgisi olan var mı. şimdiden teşekkur ederim sevgili arkadaşlarım

ayrıca eklemek istedğim bi tane daha var. pc boyle calışıyor mandallar acık iken. eğer bu şekil calışmasında bi sorun olur mu olmaz mı bu konuda da bilgisi olan arkadaşlarım paylaşabilir mi lutfen. sorun yoksa boyle kullanabılırım bana bi zorluğu yok bi kere actım kalır oyle