Arkadaslar bir turlu cozum bulamadım benim laptopta şmdi bi intel var ekran kartı bide gtx 860m war bu gtx bazı oyunlarda aktif olurken bazılarında olmuyor orneğin yuklediğim oyunları sayayım pes 2015 blur battlefield 4 far cry4 watch dogs hitman absolution crysis 3 şimdi bu oyunlardan blur pes 2015 crysis 3 battlefield 4 yuklediğimde bi x86 bide x64 olarak geldi x86yı acarken x64 yine intelle acıyor ve kasıyor haliyle hitman bu oyunlarda kendiliğinden aktif oluyor 860m ve bi sıkıntı yok kasma vs. ama diğer işte battlefield x64 farcry 4 watch dogs gibi oyunlarda aktif olmuyor intelle giriyor bunuda nvidianın uygulamasında girdim 3d ayarların yonetilmesi sekmesinden o calıstırmadığı oyunların exelerini buldum ve yuksek performansı nvidia gpu sectim uygula dedim fakat değişen birşey yok fişi takılı batarya takılır herşey takılı bilgisayarı alalı daha 1.5 ay felan anca oldu ilk 1 2 hafta gayet guzel oynuyordum hic bir şekide ayar yapmadan ama sonradan ne olduysa oldu şimdi bu şekilde bu arada sağ tık yapıp yuksek grafik işlemcisiyle calıştırda dedim bunun dısında ne gibi sebepleri olur nasıl cozebilirim yardım ederseniz sevinirim