Bios update i disketten mi yapsam daha iyi olur yoksa internetten mi mesela şu an yapabilir miyim ne kadar suruyor bu işlem tam olarak siz hic yaptınız mı internetten herhangi bir tehlikeli durum olmaz dimi bir keresinde internetten BIOS update dosyasını indirip Amifl diye bir dosya vardı onu Windows ta iken tıkladım ustunu actım MAVİ bir ekran cıktı uzerinde yabancı şeyler yazıyordu bende endişelendim birşey olur pc ye reset atmıştım. İnternet uzerinde update yapıldığında yine boyle bir ekranla karşılaşır mıyım sizce? Birde MSI Live update programıyla bıos update etsem bir sorunla karşılaşır mıyım acaba?? Bıos Update linki aşağıda burdan mı yapıcam herhangi bir şey olmaz dimi ingilizce olarak risk filan yazıyorda burdan direk tarattığımda yani bıos update i başlattığımda nasıl bir ekranla karşılaşırım.

MSI -- MICRO-STAR INT'L CO., LTD.

Birde şu Bıos surumleri olarak MSI ın sitesinde AMI BIOS 5.0, 5.1, 5.2, 5.3 ve 5.4 var surum olarak bunlardan hangisini ile update i yapıcam
Bios da sizin dediğiniz gibi bir yer var (CPU Vcore) fakat burada şunlar var hangisini secicem ordan? 1,575 1,600 1,625 1,650 1,675 1,700 bu secenekler var. Diğer dediğinizi yaptım(CPU FSB clock=166 mhz yaptım) fakat bu seferde Windows acılıyor ancak 15-20 dk sonra pc kendi kendine dışşşşş diye bir ses geliyor ve reset atıyor. Ne yapacağım şimdi ben bir yardımcı olun lutfen

Son birşey daha Hard diski başka bir bilgisayada Bilgisayarım/Sağ tık/yonet komutumdan yapılabilir mi? O şekilde olmazsa kendim FDISK ten yapabilir miyim?????