bilgisayarımda yaklaşık iki aydır internet erişimini zar zor sağlayabiliyorum
vodafone supernet kullanıcısıyım ve aldığımdan sonra yaklaşık 2 hafta sonra falan boyle bir sorunla karşı karşıya kaldım
modemimdeki adsl,internet,wi-fi ışıklarım sorunsuz şekilde yanıyor,sonuyor
muşteri hizmetlerini aradığımda da ip alabildiğimi soyluyor ve son adımda takıldığını falan soyluyordu pek bir şey anlamadım acıkcası bilirsiniz muşteri temsilcisinin verdiği rahatsızlık hissini falan.ve bana sorunumun bilgisayarımdan kaynaklı olduğunu soyleyerek yardımcı olamayacağını vurguladı ki wi-fi'a telefonumdan da bağlanamadığımı soylediğimde yine sorunun telefonumdan olduğunu soyledi
acıkcası yaklaşık 2 aydır durum hic değişmedi ve ben internete hotspot shield adlı bi program sayesinde erişim sağlayabiliyorum
programı kapattığımda ise yine fare imlecini ağ simgesinin ustune getirdiğimde Vodafonenet-internet erişimi yazıyor ama hicbir şekilde hicbir siteye giremiyorum
program acıkken de sanırım yeni bi ozel ağ oluşturuyor ve yine imleci ağ simgesinin ustune getirdiğimde Ağ 12-internet erişimi yazıyor ve boylelikle internete erişim sağlayabiliyorum ama bu da cok sinir bozucu
programın reklamları olsun,internetimin yavaşlığı olsun ozellikle de telefonumdan wi fi'a bağlanamamak baya can sıkıcı benim icin cunku guncellemesi falan filan gerekli bir şey yani
bunun sebebini bilen varsa aranızdan diye yazdım yazıyı biraz da ne yapabilirim bu konuda sizce