Sorunumu elımden geldıgı kadar bıldıgım kadarıyla anlatıcam 512 gb ram 256 mb geforce 6600 ekran kartım vardı pc yi ilk aldıgımda Counter Strike gibi oyunlarda ıyı bır fps yle oynuyabılıyordum(100) format attıktan sonra fps duşmeye basladı ve oyun kasıyordu bende pc yı guclendırmeye karar verdım
Su ankı halı:
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20 GHz(2 CPUs) 2048 mb Ram ekran kartı 1024 Radeon x1650 series bu ozellıklerle bile Counter gibi bi oyunda bıle fps dusmelerı yasıyorum hala bı tanıdıgımın bılgısayarı kat kat benden dusuk olmasına ragmen onun bılgısayarı hem oyunlarda hemde normal olarak performansı daha ıyı gıbıme geldı onun pc sı hakkında 15xx ram 512 ekran kartı daha yeni 210 ytl verıp yaptırdım ama hala performansını dusuk olarak goruyorum yada normalı bu ama ben begenmıyorum...Fps yi yukseltmek veya pc nın performansını arttırmak ıcın ne yapabılrm sımdıden herkese tesekkur edıyorum...
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Arıza Teknik Destek
- Pc mın ozellıklerıne ragmen oyunda sorun cekıyorum duşuk performans alıyorum yardım..