Sa abilerim ablalarım kucuklerim yaklaşık 3 aydır laptoplarımdaki sorunlarım bitmez hale gelmeye başladı artık vaadesi yetiyor galiba ama genede yardım almalıyım bnm hp laptpum var 2004 yılında almıştım 2008e kadar sorun yaşamadım ancak şu 3 aydır laptopun pil sorunu şarj almama sorunu ve ekran sorunu ile ugrasmaya başladım pil ve şarj almama sorununu cozdum ancakki gecen gun laptopda oynarken ekranını ileri geri oynuodu sora ekran bembeyaz oldu yanlış anlamayın bildiginiz bembeyaz sora tekrar ileri geri yaptım halloldu sora 2. gun tekrar actım bu sefer ekran siyah ama azda olsa bi ışık var ancak ampul patlaması felan diil laptop acılıyor ancak ekran simsiyah lcd felan bagladımda sorun yok 1 kac vuruyodum duzeliyordu icini actım kabloları felan oynattım tık demedi şimdik vursamda kırsamda acsamda ekran bazen bembeyaz oluoy bazende simsiyah ancak azda olsa bir ışık var lutfen yardımcı olun neyden kaynaklanabilir acaba yardımcı olun??